Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
HKÜ Rektörü İbrahim Özdemir görevinden istifa etti

HKÜ Rektörü İbrahim Özdemir görevinden istifa etti

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü İbrahim Özdemir görevinden istifa etti.HKÜ Rektörü İbrahim Özdemir, yazılı açıklama yaparak istifasını duyurdu. 06 Ocak 2010 tarihinden bu yana sürdürdüğü rektörlük görevinin 1 Temmuz 2013...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 18:25
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü İbrahim Özdemir görevinden istifa etti.

HKÜ Rektörü İbrahim Özdemir, yazılı açıklama yaparak istifasını duyurdu. 06 Ocak 2010 tarihinden bu yana sürdürdüğü rektörlük görevinin 1 Temmuz 2013 tarihinde istifa ederek sona erdirdiğini anlatan Özdemir şunları kaydetti: “Bilgi temelli bir toplum oluşturmak, bölgemizin ve ülkemizin sorunlarına bilgi temellinde çözümler üretmek için geceli gündüzlü çalıştık. Birlikte yaptığımız çalışmalarla 80 ilden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden öğrencilerimiz oldu. İhlas, samimiyet ve gayretli çalışmalarımızın bir sonucu olarak önce Gazikent daha sonra da Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin adını tüm ülke sathında ve dünyanın birçok yerinde duyurduk. Bunu birlikte yaptık. Bu üniversiteyi kurarak birlikte çalışmamıza sebep olan Kalyoncu ailesinin tüm üyelerine, özellikle Songül, Ömer Faruk ve Haluk Kalyoncu’ya teşekkür etmek isterim. Ayrıca bize sürekli destek veren başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e, Milli Eğitim Eski Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Çelik’e, Valimiz Erdal Ata’ya, bakanlarımıza, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey başta olmak üzere Belediye Şehitkamil, Şahinbey ve Oğuzeli Başkanlarımıza, Gaziantep ve Zirve Üniversitesi rektörlerine, kaymakamlarımıza, meslek kuruluşlarına, STK’lara, medya mensuplarına kısaca bize daima destek olan herkese teşekkür ederim.”

30 yıllık kütüphanesini de üniversiteye bağışladığını aktaran Özdemir, dünya standartlarında bir üniversite kurmak üzere çıkılan bu yolda kendisinden sonra bayrağı devralarak hedefe yürüyecek arkadaşların olduğuna inandığına değindi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.