Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muş Belediyesi Kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor

Muş Belediyesi Kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor

Muş Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kent genelinde yürütülen hummalı çalışmalara aralıksız devam ediyor.    Belediye, Dere Mahallesi’ndeki yolları kilitli parke taşları ile yenileme çalışmalarına...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 18:13
Muş Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kent genelinde yürütülen hummalı çalışmalara aralıksız devam ediyor.

    Belediye, Dere Mahallesi’ndeki yolları kilitli parke taşları ile yenileme çalışmalarına başladı. Parke taşlarla yenilenen yollar daha temiz ve modern görünüme kavuşuyor. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Necmettin Dede, ”Geçtiğimiz yıl yaptığımız hummalı çalışmalar ile İlimiz genelinde hizmet gitmemiş kenar mahallelerinin büyük bir bölümünü kilitli parke taşı ile döşeyerek halkımızı hizmetine sunduk. Bu sene yaz aylarının gelmesi ile birlikte geçen yıl kaldığımız yerden devam ederek il genelinde tahribatlı yolları tespit edip kilitli parke taşı döşemesi gerçekleştireceğiz.” dedi.

    Dede şöyle konuştu: “Bir yandan parke yol çalışması yürüten ekiplerimiz, diğer yandan da asfalt çalışması yürütüyorlar. Daha güzel ve yaşanılabilir bir kent olması için çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek. Kent içerisinde bulunan tüm cadde ve sokaklarda imar ve şehircilik çalışmaları kapsamında gerekli çalışmalarımız sırasıyla devam edecek. Yapılan bu çalışmalar inşallah halkımızı memnun edecektir. Belediye olarak her zaman halkımızın hizmetçisi olup imkanlarımız doğrultusunda elimizden gelen hizmetleri aksatmadan devam ettireceğiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.