Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
HÜRSİAD'dan ‘İş Dünyasında Kadın’ paneli

HÜRSİAD'dan ‘İş Dünyasında Kadın’ paneli

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Kadın Platformu tarafından organize edilen “İş Dünyasında Kadın” paneli yapıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Aşkın Asan’ın da katılarak kısa bir konuşma...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 18:26
Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Kadın Platformu tarafından organize edilen “İş Dünyasında Kadın” paneli yapıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Aşkın Asan’ın da katılarak kısa bir konuşma yaptığı panele, AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.

HÜRSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hande Gözüm’ün moderatörlüğündeki organizasyona panelist olarak katılan Sema Güral Sürmeli, ‘’Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma’’, Sibel Öztep Oymacı, ‘’Çok Uluslu Şirketlerde Kadınlar İçin Tehditler ve Fırsatlar’’, TUSKON Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rana Tezcan Açıkgöz ise ‘’Sivil Toplum Kuruluşlarında Kadın Olmak’’ konularında sunum yaptı.

HÜRSİAD Kadın Platformu Başkanı Filiz Reis Çebi ise konuşmasında, kadın kavramının çoğunlukla sorunlarla beraber anılmaya mahkum edildiği günümüzde panelle başarılı örnekler üzerinden yanlışların tespiti ile beraber, doğrular adına ‘neler yapılabiliri konuşacağız’ diyerek katılımcıları selamladı.

Çebi, “HÜRSİAD Kadın Komisyonu, Türkiye’nin güçlü bir geleceğe olan yolculuğunda Türk iş kadınlarının daha fazla yer almasını sağlamak, onlara iş alanlarında ve girişimcilikle ilgili her konuda rehberlik ve öncülük etmek amacıyla kurulmuş bir yapı olarak, ülkemizdeki kadın girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla iş kadınlarına yönelik faaliyetler gerçekleştirmektedir. Seminerler, eğitimler, yurt dışı iş gezileri ve lobi faaliyetleriyle komisyonumuz, üye iş kadınlarımızın hem kendi aralarında ticari networkünü sağlamak hem de küresel pazarda aktif oyuncular haline gelmelerine imkan tanımak üzere yoğun bir çalışma ve gayret gösteriyoruz.” düşüncesini aktardı.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.