Dolar 34,1473
%0.15
Euro 38,0773
%-0.04
Altın 2.882,380
%0.26
Bist-100 9.959,00
%0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hak-İş Konfederasyonu'ndan Vali Lekesiz’e geçmiş olsun ziyareti

Hak-İş Konfederasyonu'ndan Vali Lekesiz’e geçmiş olsun ziyareti

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz’i makamında ziyaret etti.        Konfederasyon Genel Sekreteri Osman Yıldız ve Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube...

  • Ege Postası
  • 21.07.2013 - 10:52
Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz’i makamında ziyaret etti.

        Konfederasyon Genel Sekreteri Osman Yıldız ve Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim’in de katıldığı ziyarette konuşan Genel Başkan Arslan, kabulünden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür etti. Arslan, Reyhanlı olayı, Gezi Parkı ile bağlantılı olaylar ve Çökek Yaylası’nda meydana gelen sel ve göçük olaylarından dolayı üzüntü duyduklarını ifade ederek başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

        Vali Lekesiz de “Yaşanan üzücü olayların birlik ve beraberlik içerisinde aşılacağına inanıyorum. İlimizin ve ülkemizin özelde bölgesinde genelde dünyada söz sahibi olabilmesi, insanlarımızın daha huzurlu, mutlu, müreffeh yaşayacağı bir Türkiye’nin inşası için hep beraber koşturmaya ve çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

        Sendikaların hem Hatay’daki hem de ülkemizdeki çalışma hayatına pozitif katkılarda bulunduğunu ifade eden Lekesiz, ziyaretin anısına konuğuna Hatay’ın farklılıklarının bir arada uyum ve ahenk içerisinde yaşadığını gösteren cami, kilise ve havranın yan yana resmedildiği plaket hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.