Dolar 34,1527
%0.16
Euro 37,9439
%-0.39
Altın 2.874,160
%-0.03
Bist-100 9.917,00
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yunus Kent yolu yapılıyor

Yunus Kent yolu yapılıyor

İzmir Bayraklı Belediyesi, Tepekule Mahallesi’nde bulunan Yunus Kent sitesi çevresinde bulunan ancak bugüne kadar açılmayan yol için çalışma başlattı. Çevre yoluna bağlantılı olarak düzenlenen duble yol çalışmalarının bitmesinin ardından...

  • Ege Postası
  • 21.07.2013 - 10:05
İzmir Bayraklı Belediyesi, Tepekule Mahallesi’nde bulunan Yunus Kent sitesi çevresinde bulunan ancak bugüne kadar açılmayan yol için çalışma başlattı. Çevre yoluna bağlantılı olarak düzenlenen duble yol çalışmalarının bitmesinin ardından Bayraklı Belediyesi, yeni yolun ardından kapanan yollar ve yeni açılacak yolların belirlenmesiyle birlikte çalışmaları hızlandırdı.

Tepekule Mahallesi sınırlarında bulunan Yunus Kent sitesi sakinleri yaşadıkları bölgenin arka tarafına kalan ve bugüne kadar atıl durumda bulunan arazide altyapı çalışmalarına başlanmasını sevinçle karşıladı. Çalışmaların bitmesiyle birlikte 1643 sokağın devamı niteliğinde olacak yeni yol için '30 yıllık sorun' olarak bahseden çevre sakinleri Bayraklı Belediyesine teşekkür etti.

Açılacak yeni yol ile birlikte kötü görünümün de ortadan kalkacak olmasını merakla bekleyen çevre sakinleri çalışmaları yakından inceliyor. Çalışmaların bitmesinin ardından belediye ait alanların yeşillendirileceğini ve vatandaşların istekleri doğrultusunda şekillendireceklerini kaydeden Başkan Hasan Karabağ işin takipçisi olacağına dikkat çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.