Dolar 34,1538
%0.17
Euro 38,0142
%-0.21
Altın 2.879,610
%0.16
Bist-100 9.898,00
%-0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seydişehir KONKÖYDER üyeleri iftarda buluştu

Seydişehir KONKÖYDER üyeleri iftarda buluştu

Konya Köylere Hizmet Götürme Birliği (KONKÖYDER), Seydişehir deki üyelerini iftarda buluşturdu.        Seydişehir Özel Seyfettin Dokumacı İlköğretim Okulu'nun ev sahipliğini yaptığı programa, KONKÖYDER...

  • Ege Postası
  • 21.07.2013 - 00:22
Konya Köylere Hizmet Götürme Birliği (KONKÖYDER), Seydişehir deki üyelerini iftarda buluşturdu.

        Seydişehir Özel Seyfettin Dokumacı İlköğretim Okulu'nun ev sahipliğini yaptığı programa, KONKÖYDER Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yaman'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, KONKÖYDER Seydişehir İlçe Temsilcisi Hüseyin Kabukçu, daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

        KONKÖYDER Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yaman, programda yaptığı konuşmada, hizmet götürülmeyen hiçbir köy bırakmamayı hedeflediklerini söyledi. Köyde yaşayan vatandaşların refah seviyelerini yükseltmek için çalıştıklarını belirten Yaman, "Amacımız, köydeki insanların şehirde yaşayanlarla aynı yaşam seviyesine kavuşmasıdır. Bunun için her alanda yatırım yaparak çalışmalarımız sürdürüyoruz. Bütün köylere eğitim, sağlık, gıda ve benzeri yardımların götürülmesi için çalışıyoruz. Kültürel alanda da gerekli hizmetlerin götürülmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Derneğimiz kırtasiye, sağlık ve kültürel alanda eğitim gibi projelere imza atmıştır. Amacımız köydeki insanların şehirde yaşayanlarla eşit düzeyde kalkınmasıdır. Bunun için her türlü yardımı yapmaya karar verdik." dedi.

        Başkan Yaman ve beraberindeki heyet, iftar sonrası programa katılan köylülerin sorunlarını dinledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.