Dolar 34,1969
%0.1
Euro 38,1760
%0.03
Altın 2.902,100
%-0.62
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hakkari Valisi Alimoğlu, Şemdinli'yi ziyaret etti

Hakkari Valisi Alimoğlu, Şemdinli'yi ziyaret etti

Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Şemdinli ilçesine gitti. Alimoğlu'na, Hakkari Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Mahmut Çağlayan, İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 11:05
Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Şemdinli ilçesine gitti. Alimoğlu'na, Hakkari Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Mahmut Çağlayan, İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kaya, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız ve bazı kurum amirleri eşlik etti. Heyet, Şemdinli Kaymakamı Cengiz Erdem ve kurum amirleri tarafında karşılandı.

Vali Orhan Alimoğlu, eğitim, sağlık, ulaşım ve diğer konularıyla ile ilgili Kaymakam Cengiz Erdem'den bilgi aldı. Heyet, daha sonra tugay komutanlığına geçti. 2012'de yaşadığı çatışma anını anlatan Piyade Binbaşı Özcan Çıkmaz, salonundakileri gözyaşlarına boğdu. Burada kısa bir konuşma yapan Vali Alimoğlu, "Devletsiz millet, milletsiz devlet olamaz. Biz devlet ve millet yapısı itibariyle yeryüzü tarihinin bilgidiği en sağlam yapılardan birine sahibiz. Zaman zaman bazı aksaklıklar, sıkıntılar oluyor, iyi niyetli insanlar sayesinde bu sıkıntılar aşılıyor." dedi.
Ziyaret sırasında bir grup öğrenciyi kabul eden Alimoğlu, kitap hediye etti. Ardından adliye geçen Alimoğlu, savcı ve hakimlerlerle kısa bir süre sohbet ettikten sonra, geçen yıl saldırıya uğrayan Güzelkonak Karakolu'ndaki askerleri ziyaret etti. Alimoğlu, daha sonra karayoluyla Hakkari'ye döndü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.