Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Halfeti’de Kutlu Doğum coşkusu

Halfeti’de Kutlu Doğum coşkusu

Şanlıurfa Halfeti Müftülüğü ve Yukarı Göklü Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (GÖKDER), Kutlu Doğum Haftası programı düzenledi.Yukarıgöklü Gümüş Düğün Salonu'nda Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 10:27
Şanlıurfa Halfeti Müftülüğü ve Yukarı Göklü Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (GÖKDER), Kutlu Doğum Haftası programı düzenledi.

Yukarıgöklü Gümüş Düğün Salonu'nda Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Halfeti İlçe Müftüsü Müslüm Çiftçi yaptı. Çiftçi, "Peygamberimiz Hz Muhammed (sav)’in sevgisine layık olmaya çalışmak her Müslüman'ın görevidir." dedi.

Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik ise "Sevgili Peygamberimiz'in Kutlu Doğum Haftası etkinliği ilçemizde olduğu gibi ülkemizin her köşesinde bu günlerde kutlanıyor. O'na olan sevgiyi, muhabbeti vatandaşlar büyük bir teveccühle kutluyor. Bu güzel ve anlamlı etkinliği düzenleyen GÖKDER Derneği Başkanı Hasan Mavigök ve üyelerine, İlçe Müftülüğümüze çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

GÖKDER Başkanı Hasan Mavigök de şunları söyledi: "Her yıl kasabamızda geleneksel hale getirdiğimiz Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Peygamberimiz'in mübarek Sakal-ı Şerif’ini kasabaya getiriyoruz. Ayrıca kasabamızda yine Efendimiz'i daha iyi tanımak ve daha iyi anmak için Kutlu Doğum programı yapıyoruz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.