Dolar 34,1879
%0.02
Euro 38,1102
%0.04
Altın 2.898,900
%0.1
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Halil Avcı, Sevgi Evlerinde kalan çocukları ağırladı

Halil Avcı, Sevgi Evlerinde kalan çocukları ağırladı

Adanalı işadamı Halil Avcı, Sevgi Evlerinde kalan çocukları Hotel Bosnalı’da ağırladı. İşadamı Halil Avcı, kimsesiz çocukların her zaman sevgiyle desteklenmesi gerektiğini belirterek; "Bu çocukların topluma kazandırılmasında hepimize...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 11:23
Adanalı işadamı Halil Avcı, Sevgi Evlerinde kalan çocukları Hotel Bosnalı’da ağırladı.

İşadamı Halil Avcı, kimsesiz çocukların her zaman sevgiyle desteklenmesi gerektiğini belirterek; "Bu çocukların topluma kazandırılmasında hepimize görevler düşüyor. Onlara her türlü sosyal yardımı yapmak da toplumumuzun asli görevi olmalıdır.” dedi.

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Sevgi Evleri’nde kalan çocukları insani dokunuşlarla topluma kazandırmak, onların toplumsal ilişkilerini geliştirmek ve de sosyal aktivitelerini artırmak gerektiğine inandığını belirten Avcı, “Arzum onların hoşça vakit geçirip, yüzlerinin gülmesiydi.” diye konuştu.

Yemek sonunda da Hotel Bosnalı’nın pasta sürprizi ile karşılaşan gençler, ‘’Bizlere bu mutluluğu yaşatan Halil Avcı’ya teşekkür ederiz. Bizleri aile ortamında en güzel şekilde ağırladılar.” diyerek mutluluklarını dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.