Dolar 34,1128
%0.28
Euro 38,0368
%-0.05
Altın 2.867,770
%1.36
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Halk Eğitim Merkezi, Sevgi Evleri için kurs düzenledi

Halk Eğitim Merkezi, Sevgi Evleri için kurs düzenledi

Çorum Halk Eğitim Merkezi, dezavantajlı gruplara yönelik faaliyetler kapsamında Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocuklara 4 ayrı branşta kurs programı düzenledi. Konuya ilişkin açıklama yapan Halk Eğitim Müdürü Fatih Şanlı,...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 15:05
Çorum Halk Eğitim Merkezi, dezavantajlı gruplara yönelik faaliyetler kapsamında Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocuklara 4 ayrı branşta kurs programı düzenledi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Halk Eğitim Müdürü Fatih Şanlı, yaz döneminde yoğun bir tempo ile çalıştıklarını belirterek, yetiştirme yurdunda kalan, yaz tatili süresince de yurtta kalacak çocuklara, ilgi alanlarına göre belirlenen alanlarda kurs programları düzenlediklerini söyledi. Şanlı, ''Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarımızın özellikle yaz döneminde sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere yönlendirilmesi, hem çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine olumlu katkı sağlarken, aynı çatı altında ikamet eden çocuklarımızın kaynaşmalarına, uyum içinde yaşamalarına katkı sağladığı görülmektedir. Bu uygulama ile öğrencilerin farklı mekanlarda farklı gruplarla faaliyet yaptırılarak topluma uyum, sosyalleşmeleri hedeflenmektedir.'' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.