Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hanımlar Lokali yıl sonuna tamam

Hanımlar Lokali yıl sonuna tamam

Ödemiş'te kadınların çocuklarıyla birlikte zaman geçirebileceği, içinde çeşitli etkinliklerin yapılabileceği alanların olduğu "Hanımlar Lokali" gelecek aralık ayında hizmete girecek.

  • Ege Postası
  • 02.10.2018 - 09:41

Ödemiş Belediyesi, kadınlar için özel olarak projelendirdiği Hanımlar Lokali'nde sona yaklaştı. İnönü mahallesinde yapımı devam eden proje, bodrum ve iki katlı olmak üzere 955 metrekare kullanım alanına sahip. Bodrum katta 52 metrekare alanında ısıtmalı havuz ve 9 metrekare alanda sauna yer alıyor.  Diğer katlarda ise spor kompleksleri ve eğitim alanları bulunacak.

İnşaat çalışmalarını inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, "Ev hanımları ve öğrenciler başta olmak üzere, çalışan kadınların da boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirebileceği sosyal, kültürel faaliyetler ile geçirebilecekleri bir merkez yapıyoruz. Hanımlar için her türlü toplantı eğitim, seminer, spor gibi kendilerini geliştirecekleri birçok aktiviteler yer alacak. Çocuklar içinde hem eğitim alanları hem de eğlenebilecekleri alanlar yer alacak. Çalışmaların yüzde 75’i gerçekleşti.  Kasım ayı sonunda inşaatın tamamlanması planlanıyor. Aralık ayında da hizmete sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.