Dolar 34,1058
%0.06
Euro 38,0166
%0.3
Altın 2.819,050
%0.1
Bist-100 9.767,00
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hasırcı: Gaziantep’in sanayi alanındaki gayretlerini bir kez daha ortaya koydu

Hasırcı: Gaziantep’in sanayi alanındaki gayretlerini bir kez daha ortaya koydu

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İlker Hasırcı, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan ‘Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ sıralamasına Gaziantep’ten giren 27 firmayı kutladı. Hasırcı, bu rakamın...

  • Ege Postası
  • 27.08.2013 - 12:10
Hür Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İlker Hasırcı, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan ‘Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ sıralamasına Gaziantep’ten giren 27 firmayı kutladı. Hasırcı, bu rakamın Gaziantep’in sanayi alanındaki gayretleri bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi.

    Konuyla ilgili açıklama yapan Hasırcı, "Geçtiğimiz yıl verilerine dayanılarak yapılan ve Türkiye sanayisi adına önemli verilerin yer aldığı rapor ve 2013 yılı aylık ihracat rakamları gösteriyor ki, dünyanın içinden geçtiği dar boğazdan Türkiye ve Gaziantep en minimum seviyede etkilenme gayreti içindedir. Bu manada değerlendirmek gerekirse ilk ve ikinci 500 listesinde yer alan firmalarımızı tebrik ediyor tüm üyelerimize örnek olmasını ümit ediyorum. HÜRSİAD olarak üyelerimizin başarılı çalışmalarının devamlılığı adına çalışmalarımız devam edecektir." dedi.

    Gaziantep’in, geçen yıla göre firma sayısını artırmasının önemli olduğuna dikkat çeken Hasırcı, “Gaziantepli sanayicilerimiz yine farklılıklarını ortaya koyarak, istihdam ve ihracattaki görevini başarıyla yerine getirmiştir.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.