Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.919,370
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hasta bakıcıya terör gözaltısı

Hasta bakıcıya terör gözaltısı

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'ne bağlı Yeşilyurt Köyü'ndeki alzheimer hastası Muzaffer Topal adlı kadına iki yıldır bakıcılık yapan 50 yaşındaki K.Y., bugün jandarma ve polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Kadının, terör örgütü PKK üyesi olduğu öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 27.02.2013 - 15:53

Muğla - Polis ve jandarmanın ortaklaşa yaptığı operasyonda, Ortaca'ya bağlı Yeşilyurt Köyü'ndeki alzheimer hastası 86 yaşındaki Muzaffer Topal'a iki yıldır bakıcılık yapan K.Y. gözaltına alındı. Terörle mücadele ekipleri tarafından terör örgütü PKK'ya üye olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan şüphelinin adının, güvenlik birimlerine dağıtılan bombalı eylemlerde bulunabilecek kişiler listesinde de bulunduğu öne sürüldü. Şüpheli kadın, sorgulanmak üzere Muğla Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi.

Muzaffer Topal'ın kızı Hatice Yüce, "Anneme bakan kişinin adını 'Kadife' olarak biliyoruz. İki yıldır bakıyordu. İnternete verdiğimiz ilan yoluyla bize ulaşmıştı. Şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadık. Ayda 2- 3 gün izin kullanıyordu, onda da köyden çıkmıyordu, köylüler kendisini severdi. Ancak geçen ramazan ayında, bize torununun dünyaya geldiğini söyleyip 1 aylığına izin aldı. Sonra geri geldi. Bize söylediğine göre, iki çocuğu varmış ve eşinden boşanmış" dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.