Dolar 34,2710
%0.09
Euro 37,6360
%0.01
Altın 2.915,670
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hasta yakını doktora saldırdı iddiası

Hasta yakını doktora saldırdı iddiası

Malatya’da özel hastanede görevli bayan doktora, bir hasta yakını tarafından yumruklu saldırı da bulunulduğu iddia edildi. Gözde Kışla Hastanesi’nde görevli doktor Özgül Gürbüz Topal, astım şikayetiyle hastaneye gelen R.K.’ye oksijen...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 15:12
Malatya’da özel hastanede görevli bayan doktora, bir hasta yakını tarafından yumruklu saldırı da bulunulduğu iddia edildi.
Gözde Kışla Hastanesi’nde görevli doktor Özgül Gürbüz Topal, astım şikayetiyle hastaneye gelen R.K.’ye oksijen tedavisi uyguladı. Tedaviye müdahale edilince Dr. Topal hasta yakınlarını uyardı. Uyarı üzerine, hasta yakını bir kadın iddiaya göre Topal’a yumruk ve tokat attı. Hastane çalışanlarının araya girmesiyle taraflar ayrılırken olay üzerine acil servise polis çağrıldı. Tarafları Sümer Polis Karakolu’na götüren polis ifadelerini aldı.

Dr. Topal, olayın astım krizi yaşayan hastaya müdahale ederken meydana geldiğini belirterek, "Hastanın yanında bir erkek ve bayan vardı. Hastaya şikayetini sordum. Yakınları bana, 'Görmüyor musu? Astım krizi geçiriyor' dedi. Sesimi çıkarmadım ve hastaya müdahale ettik. Hemşire arkadaşımız hastaya oksijen vermeye başladı. Hastanın yanında gelen beyefendi, 'Oksijeni biraz daha açar mısını? Bu kadar yetmez' diye tedavimize müdahalede bulununca bende 'Böyle müdahale edecekseniz dışarı çıkın' dedim. Bunun üzerine yanındaki bayan bana önce yumruk attı, daha sonra bileğimden tutarak beni tekmeledi. Ardından arkadaşlarımız olaya müdahale etti. Ben personelimizden polisi çağırmalarını istedim. Bunun üzerine beyefendi yanındaki bayanı dışarı çıkardı. O arada hasta olan bayan baygınlık geçirdi, ona müdahale ettik" dedi.
Yaşanan olaydan dolayı üzgün olduğunu ifade eden Topal, bu tür olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.