Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hastanede çıkan yangın korkuttu

Hastanede çıkan yangın korkuttu

Gaziosmanpaşa'da gece saatlerinde özel bir hastanede yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin hastaneye gelmesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda yaralanan yada ölen olmazken hastanede bulunan hastalar hastaneden tahliye edildi.Gaziosmanpaşa...

  • Ege Postası
  • 16.11.2013 - 02:13
Gaziosmanpaşa'da gece saatlerinde özel bir hastanede yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin hastaneye gelmesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda yaralanan yada ölen olmazken hastanede bulunan hastalar hastaneden tahliye edildi.

Gaziosmanpaşa Küçükköy'de bulunan Avrupa Şafak Hastanesi'nde saat 00.00 sıralarında ilk belirlemelere göre elektrik kontağından kaynaklanan arıza nedeniyle hastanede yangın çıktı.

Çıkan yangının alt katlara sıçrama ihtimali üzerine hastalar, hastanenin karşısında bulunan bir kıraathaneye tahliye edildi. Görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gelerek yangını kontrol altına aldı ve yangın tamamen söndürüldü.

Öte yandan her ihtimale karşı hastanenin önünde sağlık ekipleri ve ambulanslar hazır bekletildi. Yoğun dumandan etkilenen itfaiye ekiplerine hastane görevlileri tarafından ayran dağıtıldı. Yangın tamamen söndürüldükten sonra tahliye edilen hastalar tekrardan hastaneye getirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.