Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hatay Emniyeti'nde terfi heyecanı

Hatay Emniyeti'nde terfi heyecanı

Hatay Emniyet Müdürlüğü'nde, Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu tarafından bir üst rütbeye terfi eden 31 personele düzenlenen törenle rütbeleri takıldı. Törende konuşan Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, barış...

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 10:45
Hatay Emniyet Müdürlüğü'nde, Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu tarafından bir üst rütbeye terfi eden 31 personele düzenlenen törenle rütbeleri takıldı.

Törende konuşan Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, barış ve huzur ortamının demokratik kollar içerisinde sağlanması, temin edilmesi, diğer taraftan hür ve serbest ortamın devam ettirilmesinin polis teşkilatının en önemli görevleri olduğunu söyledi. Terör başta olmak üzere organize suçlar ve uyuşturucuyla mücadelede polislerin jandarmayla işbirliği içerisinde güzel çalışmalar yaptığını ifade eden Lekesiz, "Huzur ve güven dolu bir ortam kendisinden sonra gelecek tüm önemli gelişmeleri güçlü zeminini oluşturur. Demokratik standartların yükseltilmesi, sosyal ve ekonomik kalkınmanın devam ettirilmesi, sürekliliğinin sürdürülebilirliğinin sağlanması, insan hak ve özgürlüklerinin geliştirilmesi, tüm buna benzer değerlerin daha iyi hale getirilmesi hepsi de güçlü bir zemin olan huzur ve güven dolu bir ortamın üzerine inşa edilir, onun üzerine ilave edilir." dedi.

İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ise görevleri sırasında vatandaş memnuniyetini esas alan evrensel değerlere büyük önem verdiklerini ve bir taraftan da güvenlik özgürlük dengesini gözettiklerini söyledi. Konuşmaların ardından Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu tarafından bir üst rütbeye terfi eden 31 personele Vali Mehmet Celalettin Lekesiz, Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, 2’nci Hudut Alayı ve Garnizon Komutanı P. Kurmay Alb. Hasan Polat, İl Jandarma Komutanı Mustafa Başoğlu, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Tuğrul Hançerkıran tarafından rütbeleri takıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.