Dolar 34,2336
%-0.03
Euro 37,5576
%-0.21
Altın 2.871,930
%-0.52
Bist-100 9.004,00
%-0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hatay'da 'Cahit Aşkar' ismi barışın simgesi oldu

Hatay'da 'Cahit Aşkar' ismi barışın simgesi oldu

Hatay Dernekler Federasyonu Basın Sözcüsü Cahit Aşkar, Antakya’da Gezi parkı olaylarında yaralanan ve kendisi ile aynı ad ve soyadı taşıyan hemşerisine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Hatay’ın Yayladağı ilçesi nüfusuna kayıtlı Cahit...

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 14:47
Hatay Dernekler Federasyonu Basın Sözcüsü Cahit Aşkar, Antakya’da Gezi parkı olaylarında yaralanan ve kendisi ile aynı ad ve soyadı taşıyan hemşerisine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Hatay’ın Yayladağı ilçesi nüfusuna kayıtlı Cahit Aşkar, eylemlerde yaralanan Harbiyeli Cahit Aşkar’ı Antakya Devlet Hastanesi’nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hatay’ı karıştırmak isteyen provokatörlere en güzel örneğin bu iki ismin buluşması olduğunu söyleyen Cahit Aşkar, “Hoş görü kenti olan Hatay’da yüzyıllardır Alevisi, Sünnisi, Hıristiyanı, Musevisi ile değişik din ve mezhepten insanlarımız birlik beraberlik ve barış içerisinde yaşamlarını sürdürüyor. Hiçbir akrabalık bağımız olmamasına rağmen, aynı isim ve soy isme ait olan hemşerimin hasta olduğunu öğrendim ve geçmiş olsun dileklerimi iletmek istedim.” ifadesini kullandı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Harbiyeli Cahit Aşkar ise, “Hem şehrimin beni ziyaret etmesi çok duygulandırdı. Aynı isim ve soy ismi taşımamız bir tesadüf olsa gerek, ancak bu isimlerin Hatay’da barış ve kardeşliğe örnek olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.