Dolar 34,2480
%0.02
Euro 37,6600
%0.08
Altın 2.914,450
%-0.24
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hayırsever Uçurum kardeşler hastaneye ek bina yaptırıyor

Hayırsever Uçurum kardeşler hastaneye ek bina yaptırıyor

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı İncesu Devlet Hastanesi'ne, hayırsever Uçurum kardeşler tarafından ek bina yaptırılıyor. Ek binanın yapımı için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Valisi Orhan Düzgün...

  • Ege Postası
  • 30.06.2013 - 15:14
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı İncesu Devlet Hastanesi'ne, hayırsever Uçurum kardeşler tarafından ek bina yaptırılıyor. Ek binanın yapımı için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve hayırsever Uçurum kardeşler arasında protokol imzalandı.

        Kayseri Valiliği’nde gerçekleştirilen protokol imza törenine, TBMM Başkan vekili Sadık Yakut, Bakan Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Taner, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, hayırseverler İsrafil ve Yusuf Uçurum kardeşler, İncesu Belediye Başkanı Zekeriye Karayol katıldı.

        Vali Orhan Düzgün, “Uçurum kardeşlerin daha önce yaptırdıkları hastane binasına ek bina yapımı için protokol imzalıyoruz. İncesu ilçemize bu hizmeti kavuşturan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Kardeşlerden Arif Bey rahatsızlığı nedeniyle aramıza katılamadı. Yapmış oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

        Uçurum kardeşler, hastaneye ek bina yapımının da kendilerine nasip olduğunu, ek binayı kısa zamanda hizmete açacaklarını söyledi.

        Bakan Taner Yıldız, hayırlı olsun dileğinde bulunarak hayırseverlerle birlikte protokole imza attı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.