Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hayırsever işadamı Bilecen’den 500 aileye gıda yardımı

Hayırsever işadamı Bilecen’den 500 aileye gıda yardımı

Hayırsever işadamı Hurşit Bilecen, maddi durumu iyi olmayan 500 aileye gıda yardımı yaptı. Bilecen, Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz ile Savcılı Mahallesi ve çevresinde...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 18:05
Hayırsever işadamı Hurşit Bilecen, maddi durumu iyi olmayan 500 aileye gıda yardımı yaptı. Bilecen, Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz ile Savcılı Mahallesi ve çevresinde daha öncede tespit edilen ailelere hazırlanmış gıda paketlerini birlikte dağıttı.

        Ramazan ayının yaşandığı şu günlerde, fakir aileleri sevindirmenin en büyük sevap olduğunu belirten işadamı Hurşit Bilecen, "Böyle mübarek günlerde maddi durumu iyi olan insanların yaptığı rutin şeyleri yapıyoruz aslında. Amacımız burada insanların böylesine güzel bir ayda yüzlerinin bir nebze de olsa gülmesini sağlamak." diye konuştu.

        Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz ise kendi mahallesi ile çevre mahallelerden yardım alan aileler adına Hurşit Bilecen’e teşekkür etti. Titiz, "Bu tür yardımlar fakir ailelerimizin mutfağına ve dolayısıyla bütçesine küçükte olsa bir katkıda bulunuyor. Bu mübarek ayda bir fakir ailenin yüzünü güldürmek en büyük sevaptır. Hep birlikte o insanlara yardımda bulunmamız lazım. Sadece Gaziantep’te Konukoğlu ailesi yok. Diğer işadamlarımızın da bu tür yardımlarda bulunması gerekiyor. Eğer istenirse bu şehirde fakirlerimiz çok rahat bir şekilde geçinirler." dedi.

        Hurşit Bilecen ve Ökkeş Titiz, isimleri daha önce tespit edilen ailelere gıda paketlerini birlikte teslim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.