Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Posbıyık, Elmatepe'de incelemede bulundu

Posbıyık, Elmatepe'de incelemede bulundu

Zonguldak'ın Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Elmatepe Mahallesi'nde devam eden halı saha çalışmalarını inceledi. Posbıyık, incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada gençlerin halı sahalarda geceleri de top oynayabileceğini...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 17:52
Zonguldak'ın Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Elmatepe Mahallesi'nde devam eden halı saha çalışmalarını inceledi. Posbıyık, incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada gençlerin halı sahalarda geceleri de top oynayabileceğini kaydetti.

Ereğli Belediyesi tarafından Elmatepe Mahallesi'nde devam eden 4 ayrı halı saha çalışmalarında sona yaklaşıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Mahalle halkı ile de görüşen Başkan Halil Posbıyık, halı sahaların en geç Perşembe gününe kadar biteceğini ve yetenekli gençlerin bu halı sahalarda diledikleri gibi para vermeden top oynayabileceklerini ifade etti.

Posbıyık, "Günümüz koşullarında teknolojiye uygun tarzda bir saha yapmak istedik. Bu halı sahayı buraya kazandırıyoruz. Herkes halı sahaya giderek ücret karşılığında oyun oynamak zorunda kalıyor. Ancak biz ücretsiz olarak Elmatepe'de yaşayan gençlerimizin, çocuklarımızın istikbal vadeden çocuklarımızın yetişmesi için bu sahayı yapmaya karar verdik. Şu anda son aşamasına geldi. Kaleleri konulacak. Arka tarafta etrafı kauçukla kaplanıyor. Onun etrafına da fitnes aletleri konulacak. Dolayısıyla tam teşekküllü bir sahayı buraya yapıyoruz. Bununla da kalmıyoruz. Üç mahallede alanlar küçük olduğu için, bu kadar büyük olmadığı için mini halı sahalar yapıyoruz. Çarşamba ya da perşembe günü bitmiş olacak. Ama diğer halı sahalar bu kadar büyük olmadığı için mini halı sahalar yaptık. Gece ışıklandırması için de çalışmalarımız devam ediyor. Zaman ayarlı yapılıyor. Geceleri de burada çocuklar maç yapabilecekler." dedi.

Açıklama sonrasında halı sahaları gezen Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, halı sahada top oynayan gençlerle penaltı atışı yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.