Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaygan yolda duramayan sürücüler kazaya sebep oldu

Kaygan yolda duramayan sürücüler kazaya sebep oldu

Samsun’un Terme ilçesinde yağışlı hava ile kayganlaşan yol, kazaları da beraberinde getirdi. Hastane kavşağındaki kazalarda bir kişi ağır yaralandı, diğer kazalarda küçük çaplı maddi hasarlar meydana geldi.         İstanbul’dan...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 17:44
Samsun’un Terme ilçesinde yağışlı hava ile kayganlaşan yol, kazaları da beraberinde getirdi. Hastane kavşağındaki kazalarda bir kişi ağır yaralandı, diğer kazalarda küçük çaplı maddi hasarlar meydana geldi.

        İstanbul’dan Fatsa istikametine gitmekte olan 34 TN 6015 plakalı otobüs, kırmızı ışıkta durdu. Işıkta duramayan İsmail Genç kontrolündeki 52 K 3691 plakalı sebze yüklü kamyonet, otobüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta sıkışan sürücü bir saat süren çalışmayla araçtan çıkarıldı. Yaralı İsmail Genç, Terme Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Otobüs şoförü Emrullah Gönlü, "Işıklarda durduğum sırada bir gürültü ile ileri doğru savrulduk. Aşağı indiğimizde kamyonetin bize çarptığını fark ettik. Bizde yaralanan yoktu fakat kamyonet sürücüsünün durumu iyi değildi." dedi.

        Kavşakta yaşanan küçük çaplı kazalar ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Kavşak etrafında bulunan iş yeri sahipleri, kavşakta sürekli kaza meydana geldiğini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.