Dolar 34,2271
%0.06
Euro 37,9259
%0.4
Altın 2.919,880
%-0.33
Bist-100 9.212,00
%-1.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hayırseverler 16’şar derslikli 2 okul yaptıracak

Hayırseverler 16’şar derslikli 2 okul yaptıracak

Kayseri’de, Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası dahilinde hayırseverler Şerafettin Elmastaş ve Akif Çavdar, Melikgazi ilçesi Konaklar Mahallesi'ne 16’şar derslikli imam hatip ortaokulu ve imam hatip lisesi yaptıracak. Hayırseverler, okul...

  • Ege Postası
  • 30.04.2013 - 14:57
Kayseri’de, Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası dahilinde hayırseverler Şerafettin Elmastaş ve Akif Çavdar, Melikgazi ilçesi Konaklar Mahallesi'ne 16’şar derslikli imam hatip ortaokulu ve imam hatip lisesi yaptıracak. Hayırseverler, okul yapımı için valilikle prtokol imzaladı.

    Düzenlenen imza protokolüne Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz ve hayırseverler Akif Çavdar, Şerafettin Elmastaş ile oğlu katıldı. Kayserili hayırseverlerin eğitime büyük katkı sağladığını ifade eden Vali Şerif Yılmaz, "Kayseri’nin adetlerinden birisi daha gerçekleşti. 2 hayırseverimizle protokol imzaladık. Aynı arsa üzerinde imam hatip ortaokulu ve imam hatip lisesi binasının yapımı, 2 hayırseverimiz tarafından gerçekleştirilecek. 16 derslikli 2 tane okulumuzu inşallah 2 yıl içerisinde tamamlarız. Öncelikle işadamlarımız Şerafettin Elmastaş ve Akif Çavdar’a teşekkür ediyorum. Hayırlara vesile olmak, hayır yapmak kadar önemlidir. Hayır yapmak isteyip de yapamayan insanlarımıza da bu fırsatı tanımak lazım. Ebedi olan, insana yapılan bu yatırımın haz ve mutluluğunu bugün hep beraber yaşıyoruz. Eğitim ve öğretime verilen bu desteğin, Kayseri’den diğer illere de örnek olduğunu tekrar ifade etmek istiyorum. Bu hayırda yarışın devam etmesini diliyorum. Tüm hayır sahiplerimize bol kazançlar dileyerek, Orada okuyacak olan tüm öğrencilerimiz adına da teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

    Daha sonra yapılacak okullar için hayırseverler Vali Yılmaz ve Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz ile birlikte protokole imza attı. Elmastaş ve Çavdar, 2016 yılında tamamlanacak okulların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.