Dolar 34,2616
%0.06
Euro 37,6270
%-0.01
Altın 2.919,060
%-0.09
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hayvanseverlerden bir kap su koyma çağrısı

Hayvanseverlerden bir kap su koyma çağrısı

İZMİR'de ani bastıran sıcaklar sokaklarda yaşayan sahipsiz hayvanları da olumsuz etkilemeye başlarken, hayvanseverler onlar için bir kap su konulması çağrısı yaptı. Hayvanseverlerden İzmir'e çağrı

  • Ege Postası
  • 18.06.2015 - 10:39
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte hayvanseverler, her yaz olduğu gibi sokak hayvanlarının susuzluk soruna çözüm bulmak için evlerin, işyerlerinin önüne bir kap su konulması çağrısı yapıyor, duraklara, duvarlara, bu konuya dikkat çekmek için afişler yapıştırıyor. Bazı belediyeler de bu çağrıya kulak veriyor. Parklara, yeşil alanlara otomatik suluklar konulup, plastik mama kapları dağıtılarak hayvanseverlerin kampanyalarına destek olunuyor. Ancak kentin sokaklarında yaşayan binlerce hayvan için bu kadarı yeterli olmuyor, susuzluk ve açlık sorunları hala devam ediyor. 

NEREDE BİR GÖLGE BULSALAR SIĞINIYORLAR

Sokakta yaşayan tüylü dostlar, sıcağın etkisinden kurtulmak için nerede bir karış gölge bulsa oraya sığınıyor. Kente duvar kenarlarında, araç artlarında güneşin yakıcı etkisinden kurtulmak isteyen çok sayıda sokak hayvanı görmek mümkün oluyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.