Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hazar Gölü, arıtma tesisi ile arındırılacak

Hazar Gölü, arıtma tesisi ile arındırılacak

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, Sivrice’de yapım çalışmaları devam eden arıtma tesisisin 2 ay içerisinde faaliyete geçeceğini kaydetti. Bilginoğlu, arıtma tesisi ile Hazar Gölü'nün arındırılacağını kaydetti.    İl...

  • Ege Postası
  • 30.08.2013 - 11:41
Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, Sivrice’de yapım çalışmaları devam eden arıtma tesisisin 2 ay içerisinde faaliyete geçeceğini kaydetti. Bilginoğlu, arıtma tesisi ile Hazar Gölü'nün arındırılacağını kaydetti.

    İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin 7 gün 24 saat çalışan bir kurum olduğunu belirten Bilginoğlu, kurum olarak yaz, kış demeden sürekli çalışan bir yapıya sahip olduklarını ifade etti. Bilginoğlu, öncelikle bütün kurumların ihale mevzuatını ve işlemlerini yürüten bir yapıya sahip olduklarını söyledi.

    Nazif Bilginoğlu, “Hemen hemen bütün kurumlarla işbirliğimiz devam ediyor. Ayrıca kış dönemi içerisinde sadece karla mücadele ve köy altyapısıyla mücadele değil, yaza hazırlık olarak köy altyapılarında ve değişik işlerde yapılacak projelerle ilgili çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

    Elazığ’ın Sivrice ilçesinde arıtma tesisi çalışmalarının olduğunu ifade eden Bilginoğlu, “Bu büyük projemizi inşallah 2 ay içerisinde işletmeye açacak seviyeye getirdik. Oradaki birtakım ödenek noktasında Sayın Vali Ömer Faruk Koçak’ın gayretleri olacak. Konya’ya Vali olarak atanan Muammer Erol’un ve milletvekillerimizin de gayretleri vardı. Bu meseleyi inşallah hep beraber çözeceğiz ve 15 yıllık bir süreç içerisinde çözülmeyi beklenen Hazar Gölü'nün temiz tutulması, çevre insanının kirlilikten kurtulması projesi dediğimiz arıtma tesisini inşallah iki ay içerisinde açacağız." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.