Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hekimlerin seçim yarışı

Hekimlerin seçim yarışı

İzmir Tabip Odası’nda 11 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesinde Demokratik Katılımcı Hekimler Grubu’nun ardından Hekim Güç Birliği Grubu da adaylığını açıkladı.

  • Ege Postası
  • 29.04.2014 - 16:45
İZMİR - İzmir Tabip Odası Başkanı ve Hekim Güç Birliği Yönetim Kurulu Adayı Dr. Suat Kaptaner, hekimlerden bir kez daha yönetime gelmeleri için destek istedi. Kaptaner, “Hekimlerden Türk Tabipler Birliği’ndeki anlayışın değişmesi istiyoruz” dedi.

YENİ ADAYLAR
İzmir Tabip Odası’nda yapılan basın toplantısında, Hekim Güç Birliği’nin adayları tanıtıldı. Op.Dr. Suat Kaptaner, Uzm.Dr. Mete Güzelant, Prof.Dr. Ayşenur Oktay, Uzm.Dr. Mert Özbakkaloğlu, Uzm.Dr. Dudu İlgül Bilgin katıldı. Toplantıda yer almayan Prof.Dr. İlknur Bilkay Görken ve Doç.Dr. Taşkın Altay da Yönetim Kurulu adayları arasında yer aldı.

“24 SAAT HEKİMLERİN YANINDA OLDUK”
Toplantıda konuşan mevcut Oda Başkanı Dr. Suat Kaptaner, Hekim Güçbirliği olarak 2014-2016 yıllarındaki oda yönetimine aday olduklarını belirterek, “Hekim Güçbirliği olarak gücümüzü hekimlerin birliğinden ve Tıbbiye geleneğinden alıyoruz. Biz yönetimde olduğumuz süre boyunca, odanın hekimlerin hak ve çıkarlarını savunan bir örgüt olması için çaba sarf ettik. 24 saat hekimlerin yanında olduk. İki avukatımız 24 saat görev yaptı” dedi.

“BİZİM FARKIMIZ”
Hekimlerin hak ve özgürlüklerini savunmanın yanı sıra Türk Tabipler Birliği’nin (TTB) mevcut anlayışını da değiştirmek için hekimlerin desteğini istediklerini vurgulayan Kaptaner, şunları söyledi: 

“TTB’deki anlayışın değişmesini istiyoruz. TTB hekimleri meslek örgütlerinden soğutan bu anlayıştan kurtarılmalıdır. TTB’nin 10 Kasım’da Atatürk’ü anmayan bir örgüt anlayışından kurtulması gerektiğine inanıyoruz.Bizim İzmir Tabip Odası yönetimine aday olan meslektaşlarımızdan en temel farkımız, temel görevimiz hekimlerin hak ve çıkarlarını savunmaktır.” 
(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.