Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hem hastane hem huzurevi oldu

Hem hastane hem huzurevi oldu

Geçtiğimiz Cuma gecesi çıkan yangın sonrasında kapılarını Zübeyde Hanım Huzurevi sakinlerine açan İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi, ortaya koyduğu hizmet kalitesi ile Huzurevi sakinlerinin gönlünü fethetti. Zübeyde Hanım sakinlerinin yüzleri gülüyor

  • Ege Postası
  • 12.08.2015 - 09:41
İZMİR - Kendileri için düzenlenen odalarda her gün normal sağlık tetkikleri yapılan huzurevi sakinleri,  Hastane yönetimi ve personelinin gösterdiği ilgiden fazlasıyla memnun. Hastane personeli ile yakın dostluklar kuran huzurevi sakinleri,  boş zamanlarında onlarla bahçede çay içip, sohbet ediyor. Kurulan bu sıcak dostluk, yaşanan talihsiz olayın izlerinin de kısa sürede silinmesini sağlıyor.



27 kişilik Huzurevi grubunu  rahat ettirmek için ellerinden gelen  gayreti gösterdiklerini belirten Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Serdar Pedükcoşkun, “Hastanemizin yatak imkanları el verdiği sürece hizmet etmeye hazır olduğumuzu o geceden itibaren Sayın Başkanımıza ve üst yönetimimize bildirerek huzurevi sakinlerimizi hastanemize yerleştirdik. Zaman zaman bahçede hep birlikte çay içiyoruz. Onları şu geçici dönemde buradan mutlu ayırmaya çalışıyoruz. Biz günlük tansiyon, nabız ve diyet programlarını hastane değil de huzurevi ortamı gibi sürdürmeye devam ediyoruz. Ayrıca zaman zaman araçlarla yakınlarını görmeye de  götürüyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.