Dolar 34,2086
%0.08
Euro 37,9166
%-0.47
Altın 2.926,960
%1.07
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hırsızlık zanlıları adliyeye sevk edildi

Hırsızlık zanlıları adliyeye sevk edildi

Kocaeli polisinin, 7 ilde hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına aldığı şüpheliler adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili farklı tarihlerde gözaltına alınan 4 zanlı daha tutuklanmıştı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada yaklaşık...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 14:54
Kocaeli polisinin, 7 ilde hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına aldığı şüpheliler adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili farklı tarihlerde gözaltına alınan 4 zanlı daha tutuklanmıştı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada yaklaşık 1 milyon lira değerinde çalıntı malzeme ele geçirilmişti.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, ocak ayından bu yana Kocaeli merkez Başiskele, Körfez, Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde meydana gelen hırsızlık olaylarını inceleyen polis, olayı gerçekleştirdiklerinden şüphelendikleri bir grubu takibe aldı. Yapılan takip sırasında daha önce yapılan münferit ön yakalamalarda çete lideri olduğu iddia edilen Cemalettin G. (35) eşi Deniz G. (31) ile çete üyeleri Murat F.(43), Okan Y.(26) ile Faruk S.(26) isimli şahısları gözaltına alınarak tutuklandı. Deniz G., yargılama devam ederken serbest kaldı. Takibe devam eden polis cuma günü sabah saatlerinde operasyon için düğmeye bastı. İstanbul’da 4 ayrı adrese düzenlenen operasyonda çete lideri Cemalettin G.’nin eşi Deniz G., kardeşi Cem G.(33) ile diğer çete üyeleri Şinasi K.(46) ve Ümit Salih S.(36) gözaltına alındı. Şahıslardan hırsızlık malların satışından elde edilen 100 bin lira para ile alınan bir araç, yaklaşık 1 milyon değerinde olan çok sayıda saat, ziynet eşyası, imitasyon takılar, i-pad(ler, cep telefonları, ayakkabılar, kürk ve montlar, çantalar gibi daha bir çok hırsızlıktan elde edilen malzemeler ele geçirildi.

        HER ŞEYİ ÇALMIŞLAR

Operasyon düzenlenen evlerde yapılan aramalarda 2 i-pad, 25 parfüm, 2 viski, 2 otomobil teybi, 50 yüzük, 4 cep telefonu, 2 fön makinesi, 105 takı, 96 kol saati, 2 kuru sıkı tabanca, 1 klarnet, 25 deri mont, 15 bayan kol çantası, 20 ayakkabı, 2 fotoğraf makinesine ve 56 araç lastiğine el konuldu.

        Öte yandan evde bulunan 10 bin TL, 5 bin Euro ve 3 bin dolara da el konuldu. Şimdiye kadar 19 hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen, ön operasyonlarda tutuklu olan şahısların daha önce Gölcük’te bir evden et çalan zanlılar olduğu ortaya çıktı. Et hırsızlığı olayıyla ilgili olarak Deniz G. ile Faruk S.'nın sevk edildikleri mahkemece serbest bırakılmıştı. Zanlılardan Faruk S. ise daha sonra Balıkesir'de gerçekleştirdiği bir hırsızlık olayından tutuklandığı öğrenildi. Öte yandan şahısların çaldıkları malzemelerim sahiplerine iade edilmeye başlandığı da kaydedildi. Hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen zanlılar sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.