Dolar 34,2649
%0.07
Euro 37,6455
%0.12
Altın 2.907,650
%-0.07
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hırsızlıktan aranan üç kadın sahte kimlikle yakalandı

Hırsızlıktan aranan üç kadın sahte kimlikle yakalandı

KÜTAHYA'nın Gediz İlçesi'nde, sahte kimlik kullanan ve hırsızlık yaptıkları ileri sürülen 3 kadın, polisin kovalamacası sonucu yakalanıp tutuklandı.

  • Ege Postası
  • 16.01.2013 - 15:08
KÜTAHYA- Bir ihbarı değerlendiren Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün saat 11.00 sıralarında, Yunuslar Beldesi'nden Gediz yönüne giden 34 GD 1281 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin, `Dur' ihtarına uymayan otomobildekiler kaçmaya başladı. Polis, kaçan otomobilin peşine düştü. Kovalamaca sırasında, otomobildeki 3 kadın, yanlarındaki 'sıfır anahtar' olarak bilinen üretim ve çoğaltılması yasak olan anahtarları yol kenarına fırlattı. Yaklaşık 20 dakikalık kovalamacanın ardından Uluoymak Caddesi'nde durdurulan otomobildeki 3 kadın gözaltına alındı. Kadınların üzerlerinde yapılan aramada çıkan kimliklerin sahte olduğu tespit edildi. Gerçek isimleri Z.G., D.K. ve Z.Ç. olduğu belirlendi. Şüpheli üç kadının, Genel Bilgi Taraması (GBT) sonucu, hırsızlık suçundan çok sayıda kayıtları olduğu ve dört ayrı suçtan arandıkları ortaya çıktı. Sahte kimlikler üzerinde yapılan sorgulamada ise 3 şüphelinin suç kayıtları olduğu, ancak aranmadıkları anlaşıldı. 3 şüphelinen otomobilinde tanınmamak için kullandıkları anlaşılan çok sayıda farklı kıyafet de bulundu.

Polisteki işlemlerinin ardından "Resmi evrakta sahtecilik" ve "hırsızlık" suçlarından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.