Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hollandalı işadamı vasiyeti üzerine Fethiye'de İslami usullere göre defnedildi

Hollandalı işadamı vasiyeti üzerine Fethiye'de İslami usullere göre defnedildi

Hollanda'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren işadamı Tony O.J Westerhoven, vasiyeti ve ailesinin isteği üzerine Muğla'nın Fethiye ilçesine getirilerek İslami usullere uygun olarak defnedildi.11 yıl önce turizm sektöründe bir...

  • Ege Postası
  • 25.09.2013 - 18:50
Hollanda'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren işadamı Tony O.J Westerhoven, vasiyeti ve ailesinin isteği üzerine Muğla'nın Fethiye ilçesine getirilerek İslami usullere uygun olarak defnedildi.

11 yıl önce turizm sektöründe bir çalışma yapmak üzere Fethiye'ye gelen Tony O.J Westerhoven, Fethiye'nin Ölüdeniz beldesinde ev alarak buraya yerleşti. Eşi ile birlikte Fethiye'de yaşamaya başlayan Westerhoven, ülkesi Hollanda'da rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Westerhoven'in cenazesi vasiyeti ve ailesinin isteği üzerine Fethiye'ye getirildi. Türk eşi Sevinç Westerhoven tarafından Ölüdeniz'e getirilen Hollandalı işadamının cenazesi yine vasiyeti üzerine Ovacık Mahallesi'ndeki Çatallar Mezarlığı'nda İslami usullere göre defnedildi.

Cenaze törenine katılan eşi Sevinç, oğlu Kevin Westerhoven ve yakınları gözyaşı dökerek dua etti. Eşinin Fethiye'nin güneşini ve havasını çok sevdiği için buraya yerleştiklerini anlatan Sevinç Westerhoven, eşinin Hollanda'nın havasının yağışlı olduğu için buraya defnedildiğini açıkladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.