Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eğitimciler öğretmene uygulanan şiddeti kınadı

Eğitimciler öğretmene uygulanan şiddeti kınadı

Eğitim sendikaları, Samsun'un Atakum ilçesinde bir okulda görevli öğretmene öğrenci velisi tarafından şiddet uygulanmasını okulun önünde yaptığı eylem ile kınadı.Samsun'un Atakum ilçesinde ki Mimar Sinan İlkokulu'nda görevli N.A....

  • Ege Postası
  • 25.09.2013 - 17:57
Eğitim sendikaları, Samsun'un Atakum ilçesinde bir okulda görevli öğretmene öğrenci velisi tarafından şiddet uygulanmasını okulun önünde yaptığı eylem ile kınadı.

Samsun'un Atakum ilçesinde ki Mimar Sinan İlkokulu'nda görevli N.A. adlı kadın öğretmenin öğrenci velisi bir kadın tarafından darp edilerek yaralandığını öne süren Türk Eğitim Sen, Eğitim Sen, Eğitim Bir Sen ve Eğitim İş Sendikası Samsun Şubesi üyeleri, okul önünde eylem yaptı.

Eylemci grup adına konuşan Eğitim İş Üyesi Ayşegül Yalçınkaya Aydemir, "Bugüne kadar okullarımızda yeterli güvenlik önlemleri alınmamış ve okullarımızda eğitim çalışanlarına uygulanan şiddete seyirci kalınmıştır. Unutulmamalıdır ki; Öğretmenlerimiz itibarsızlaştırıldıkça ve şiddete maruz kaldıkça, bu ülkenin yarınlara yürümesi mümkün olmayacaktır. Eğitim Sendikaları olarak, bu tür olayların devam etmesi durumunda ortak tavır almaktan kaçınmayacağımızı kamouyuna duyuruyor, yapılan çirkin saldırıyı nefretle kınıyoruz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.