Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dil asistanı Polonyalı Rybacka, Manavgat'ta derslere girmeye başladı

Dil asistanı Polonyalı Rybacka, Manavgat'ta derslere girmeye başladı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Namık Karamancı Fen Lisesi öğrencileri 'Dil Asistanlığı' projesiyle Almanca ve İngilizce pratiklerini daha rahat yapacak. Milli Eğitim Bakanlığı ve Comenius Avrupa Birliği(AB) Eşletirme Projesi kapsamında,...

  • Ege Postası
  • 25.09.2013 - 17:23
Antalya'nın Manavgat ilçesinde Namık Karamancı Fen Lisesi öğrencileri 'Dil Asistanlığı' projesiyle Almanca ve İngilizce pratiklerini daha rahat yapacak.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Comenius Avrupa Birliği(AB) Eşletirme Projesi kapsamında, 2013-2014 eğitim öğretim yılında Namık Karamancı Fen Lisesi'ne Polonya asıllı dil asistanı atandı. Dil asistanının aylık 600 Euro olan maaşının AB tarafından karşılanacağı belirtildi. Okul müdürü İmdat Pala, AB tarafından atanan Polonya asıllı dil asistanı Magdalena Rybacka'nın görevine başladığını bildirdi. Pala, Rybacka'nın okulda İngilizce ve Almanca derslerine gireceğini kaydetti.

Okulun İngilizce öğretmeni Mehmet Yaran, proje kapsamında dil asistanının kendisiyle birlikte derslere girmeye başladığını söyledi. Yaran, uygulamanın öğrencilerin İngilizce ve Almanca konuşmada pratik yapmalarını kolaylaştırmanın hedeflendiğini ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.