Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hotar iş dünyasıyla buluştu

Hotar iş dünyasıyla buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili adayı Prof. Dr. Nükhet Hotar İzmir’in oda, borsa başkanları ve önde gelen iş adamları ile bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 08.05.2015 - 14:03
İZMİR - Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nükhet Hotar İzmir Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdiği seçim ofisi açılışının ardından akşam yemeğinde İzmir iş dünyasının temsilcileriyle buluştu. İzmir’in sorunları ve iş dünyasının taleplerini dinleyen Hotar, Yeni Türkiye Hedefinde İzmir’in oldukça önemli bir şehir olduğunu vurguladı.


İstikrar devam edecek
Tarihten bugüne ticaret ve ekonomide İzmir’in önemine dikkat çeken Hotar, “İzmir’e bugüne kadar hükumetimiz tarafından 30,3 Milyar Türk Lirası yatırım ve destek sağlandı. Kentin büyümesi ve gelişmesi kamu yatırımlarının öncülüğünde gerçekleşiyor. İzmir’in dış ticaret hacminde 2002 yılından beri 4 kat artış var. İhracat 2,8 milyar dolardan 9,6 milyar dolara çıktı. İzmir’in ödediği 3,7 milyar TL’lik vergi bugün 41,2 milyar TL’ye ulaştı. Türkiye’nin gelişimi bundan sonra da devam edecek. AK Parti hükumetinin yarattığı istikrarlı büyüme devam edecek ve Yeni Türkiye dünya çapında en iyi 5 ekonominin arasında olacak” diye konuştu.



AK Parti gelişim ve değişimin adı
İzmir’in turizm, ticaret ve sanayi alanında dünya çapında olanaklara sahip olduğunu söyleyen Hotar, “İzmir her alanda gelişim ve değişime açık bir kent. Bizler AK Parti hükumeti olarak vermiş olduğumuz desteklerle kentimizin gelişiminin her alanda devam etmesi için çalışıyoruz ve proje üretiyoruz. İzmir yapılan yatırımlarla Türkiye başta olmak üzere dünyanın çekim merkezi olacak. Kıymetli İzmirli hemşehrilerimiz Türkiye’de yaşanan istikrarlı gelişimin farkında. Bu hassasiyetle 7 Haziran’da tercihlerini AK Parti’den kullanacaklarına canı gönülden inanıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.