Dolar 34,2616
%0.06
Euro 37,6270
%-0.01
Altın 2.919,060
%-0.09
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O parti Demba Ba'yı İzmir mitingine çağırdı!

O parti Demba Ba'yı İzmir mitingine çağırdı!

MHP İzmir il teşkilatı Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılacağı “Bizimle Yürü İzmir” Mitingine ilginç yöntemlerle hazırlanıyor. O parti Demba Ba'yı da

  • Ege Postası
  • 08.05.2015 - 11:17
İZMİR - Cumhurbaşkanı Sayın R. Tayyip Erdoğan’ın da aynı gün İzmir’de olması ve halka açık toplantı yapması MHP teşkilatlarının çalışmalarını arttırdı.  Bu sebeple miting daveti için birçok koldan harekete geçen MHP İzmir İl Teşkilatı öncelikle sosyal medyayı kullanıyor.
 
SİM’LERE VERİ AKIŞI
 
Seçim çalışmalarını iki bölge üzerinden tek merkezde toplayan MHP İzmir İl teşkilatı, il başkanlığında SİM Koordinasyon merkezi kurdu. Bu merkezden adaylara anlık veri akışı, basın desteği ve rakip adaylarla ilgili bilgiler geçilecek. Üniversite öğrencilerinden oluşan bu ekip aynı zamanda da 9 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Bizimle Yürü İzmir Mitingi'nin de duyurulması çalışmalarını yürütüyor.


 
MİTİNGE ÖZEL DAVETLER
 
MHP İzmir’in Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut yapılan çalışmalar ile ilgili verdiği bilgide şunları söyledi; “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin İzmir’e teşrifleri seçim çalışmalarımız açısından son derce önemli bir pasaj. Seçmenimizle buluşacağımız önemli bir faaliyet. Tüm hemşerilerimizle 9 Mayısta Gündoğdu Meydanı’nda olmayı hedefliyoruz. Bunun için çeşitli organizasyonlar ve davet çalışmaları sürüyor. Hatta bir ilk olarak Türkiye’nin yakından tanıdığı popüler isimleri de mitingimize davet ediyoruz. İlber Ortaylı Hocamız, Fatih Terim, partimize seçim müziği yapan Kıraç ve Turgay Başyayla; Beşiktaşlı Demba Ba, Müziğimizin dev ismi Ferdi Tayfur ve daha birçok tanınmış ismin bizimle birlikte olmasını arzu ediyor, bununla ilgili davet çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Günümüzün trendi ne ise davetlerimiz ve çalışmalarımız o yönde sürüyor. Etkili olarak Caps’ler ve videolarla, bilhassa sosyal medya kullanıcılarına ve gençlere ulaşmaya çalışıyoruz ” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.