Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hünerli kadınlara sertifika

Hünerli kadınlara sertifika

İzmir’in Bergama ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından mahalle, köy ve beldelerde yıl sonu sergileri açıldı. Merkezdeki açılışa, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in eşi Meltem Gönenç ve Bergama Belediye Meclis...

  • Ege Postası
  • 29.05.2013 - 12:26
İzmir’in Bergama ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından mahalle, köy ve beldelerde yıl sonu sergileri açıldı. Merkezdeki açılışa, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in eşi Meltem Gönenç ve Bergama Belediye Meclis Üyesi Necla Birinci de katıldı.

Terzihaliller, Yukarıcuma, Göbeller, Okçular, Kıranlı, Çamavlu, Aşağıcuma ve Hacıhamzalar köylerindeki sergilere de giden Gönenç ve Birinci, kurslarda yapılan el ürünlerini inceledi. Gönenç iğne oyası, elde tel sarma, nakış vb. kurslarda eğitimini tamamlayan kursiyerlere sertifika verdi. Meltem Gönenç, kaybolmaya yüz tutmuş el sanatlarının yeniden hayat bulmasının sevindirici olduğunu söyledi. Geleneksel el sanatlarını en güzel örneklerle yaşatan kursiyerleri tebrik eden Gönenç, başarılarının devamını diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.