Dolar 32,6794
%-0.22
Euro 35,2252
%0.4
Altın 2.443,480
%-0.28
Bist-100 10.547,00
%-0.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hüseyin Aslan Gazi ve şehit ailelerini iftarda ağırladı

Hüseyin Aslan Gazi ve şehit ailelerini iftarda ağırladı

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir’in eğitimden sağlığa, ulaşımdan planlı ve modern kentleşmeye kadar bir çok alanda çözüm bekleyen problemleri olduğunu belirterek, “ Tüm bu sorunların çözüm anahtarı Mart ayındaki yerel seçimdir. Bu seçimde yapılacak tercih ya hayatımızda büyük değişimler yaratacak ya da yaşanan sorunları katlayarak yaşamı daha da çekilmez kılacak” dedi. İzmir’deki beş farklı derneğe mensup 300’ü aşkın gazi ve şehit ailesi ile iftarda buluşan Aslan, “ Bizler de vatanımızın bir çakıl taşı için canımızı vermeye hazırız. Sizler bizlere emanetsiniz” ifadelerini de kullandı.

  • Ege Postası
  • 27.07.2013 - 11:50
 İZMİR- Aslan’ın Karşıyaka Kent Restaurant’ta verdiği iftara Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, Karşıyaka Müftüsü Cahit Erhun, Garnizon Komutanı Tuğamiral Bayram Çetin, BESİAD Başkanı Feyyaz Sungur’un yanı sıra İzmir Şehit Aileleri ve İnsan Hakları Yardımlaşma Derneği Başkanı Yavuz Alphan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler, Dul ve Yetimler Derneği İzmir Şubesi Başkanı Ayten Sarıca, Şehit Asker ve Şehit Polis Aileleri Derneği Başkanı Hüsniye Karpat, Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Saadet Öner ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Halil Taşçı ile 300’ü aşkın gazi ve şehit ailesi katıldı.

ASLAN: “ SİZLER SAYESİNDE BİZLER RAHATIZ…”
İftar sonrasında davetlilere seslenen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, şehitlerin mübarek kanlarıyla sulanan kutsal vatanın tapusunun 76 milyona ait olduğunu belirterek, “ Asla unutulmasın ki şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak, ruhunu incitecek, şehit ailelerimizi hüzünlendirecek, gazilerimizin yüreğini burkacak hiçbir oluşumu Türk ulusu içine sindirmez, kabul etmez elinin tersiyle iter. Şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bugün, vatanımızda özgür, bağımsız, bir ve beraberce yaşıyoruz. Siyasal ortamda elde edilecek hiçbir avantaj; aziz şehitlerimizin bir damla kanından daha kıymetli olamaz” dedi.


“SEÇİMDE TERCİHİNİZİ İYİ YAPIN…”

Böyle bir etkinlikte siyaset konuşmak istemediğini ancak ısrarlı sorular karşısında kısa bir değerlendirme yapmak durumunda kaldığını belirten Aslan, yaklaşık yedi ay sonra yapılacak yerel seçimlerde İzmirlilerin tercihlerini çok iyi yapması gerektiğini vurguladı. Aslan, “ İzmir’in eğitimden sağlığa, ulaşımdan planlı ve modern kentleşmeye, konut sorunundan otoparka, turizmden sağlıklı çevreye kadar daha birçok alanda çözüm bekleyen problemleri var. Bu problemlerin çözüm anahtarı da yaklaşan yerel seçimler olacaktır. Bu seçim ya kentsel yaşamı kolaylaştıracak, İzmir’in ufkunu açacak, geleceğini parlatacak ya da yaşamı zorlaştıracak, sorunları yumak haline getirecek. Bana gittiğim her ortamda, karşılaştığım diyorlar ki aday mısı? Ben; bulunduğum her konumda, ki bu konum Büyükşehir Belediye Başkanlığı da olabilir; çocuklarımıza, halkımıza güvenli, parlak bir gelecek hazırlamak, İzmir’i sanayide, ticarette, turizmde, kentleşmede, sanatta, kültürde marka şehir yapmak için sadece elimi değil bedenimi de taşın altına koymaya hazırım” şeklinde konuştu.

DERNEK BAŞKANLARI: KEŞKE HERKES ONUN GİBİ OLSA…

Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı ise, Aslan’a duyarlılığından dolayı teşekkür etti, şehit aileleri ve gazilere her Türk vatandaşının büyük değer verdiği söyledi. İftarda dernek başkanları da ayrı ayrı söz alarak, düşüncelerini paylaştı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ı sadece özel gün ve etkinliklerde değil sorun ve sıkıntı yaşadıkları her dönemde yanlarında bulduklarını belirten dernek başkanları, “ Şehit ailesine ev bağışlayacak kadar düşünceli, her sorunumuzda yanımızda olacak kadar vefakar biridir. Keşke herkes onun duyarlılığına sahip olabilse” dediler.

ÖZFATURA: HÜSEYİN ASLAN’IN YANINDAYIM, ÇÜNKÜ ONA İNANIYORUM
Öte yandan Aslan, önceki gün de Pınarbaşı semtinde esnaf ile iftarda buluştu. Ege-Koop Onursal Genel Başkanı Burhan Özfatura’nın da katıldığı iftarda Aslan, Pınarbaşı’nın eski görkemli günlerinde kavuşturulması gerektiğine vurgu yaptı. Başkan Özfatura da, Aslan’ı destekleyerek, “ Bizim zamanımızda Pınarbaşı İzmir’in özel bölgelerinden biriydi. Bu bölge hak ettiği gelişimi maalesef sağlayamadı. O dönem yapılanların dışında çok bir hizmet alamadı. Ancak inanıyorum ki, ismi Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında geçen değerli kardeşim Hüseyin Aslan ile Pınarbaşı yeniden eski görkemli günlerine kavuşacaktır. Hüseyin kardeşimin Ege-Koop’ta yaptıkları ortada. Bizden bayrağı aldı ve hep daha yukarılara taşıdı. Ortak aklı ilke edinen, ekip çalışmasını benimseyen, insanı seven yapısıyla İzmir’i yıllardır konuşulan marka kent seviyesine çıkaracağına inancım tamdır. Bu inancım nedeniyle zaten onunlayım, yanındayım” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.