Dolar 34,2707
%0.08
Euro 37,6033
%-0.09
Altın 2.883,600
%-0.11
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İKAYDER, BUGİAD’ı ziyaret etti

İKAYDER, BUGİAD’ı ziyaret etti

İnsan Kaynakları ve Yöneticileri Derneği (İKAYDER) Başkan Yarımcısı Oğuzhan Karagül, Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fuat Er’i ziyaret etti. Oğuzhan Karagül, kurumlarda yer alan insan kaynakları...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 11:54
İnsan Kaynakları ve Yöneticileri Derneği (İKAYDER) Başkan Yarımcısı Oğuzhan Karagül, Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fuat Er’i ziyaret etti.

Oğuzhan Karagül, kurumlarda yer alan insan kaynakları yöneticilerine, gündemde yer alan yasal süreçler hakkında bilinçlendirici çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Mevzuat ve kanunların hükümet tarafından iyi niyetle hazırlandığını, ancak bazı eksik yanlarının da bulunduğunu ifade eden Karagül, şöyle konuştu: "Bazı yasal boşluklar maalesef var. Bunun yanında yetişmiş uzman İK personeli az. Eğitimlerle bunların yetiştirilmesi gerekiyor. İK uzmanlığı konusunda üniversitelerimize de artık iş düşüyor. Biz bu noktada işimizi severek yapıyoruz. Paylaşmayı önemsiyoruz. KOBİ’lere açık bir bilgi havuzumuz var. Bilgiye ulaşma noktasında elimizden geleni yapıyoruz."

Daha önceleri şirketlerde muhasebe veya personel departmanı tarafından yürütülen insan kaynakları süreçlerinin, yeni yasal mevzuatlar ile daha profesyonel hale geldiğini hatırlatan BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er ise şunları kaydetti: "Sanırım burada İK uzmanlarına ve sizlere büyük görevler düşüyor. Her işletme, yasal süreçte yapılması gereken her şeyi belgelendirmek zorunda."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.