Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İP Büyükşehir adayı Şen'den Foça çıkarması

İP Büyükşehir adayı Şen'den Foça çıkarması

İP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tugay Şen, İP Foça Belediye Başkan adayı Yavuz Efe ile birlikte Foçalılarla buluştu. İlk olarak Gerenköy’ü ziyaret eden Şen, Foça’daki diğer parti adaylarını eleştirerek halkı gerçek Atatürkçülerle, İşçi Partisi’nde birleşmeye çağırdı. Hüseyin Tugay Şen ve Yavuz Efe sonrasında yüzlerce araçlık konvoy oluşturarak Eski Foça ve Yeni Foça’yı ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 10.03.2014 - 12:28
İZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tugay Şen Foça’da büyük bir sevgi seliyle karşılandı.  Şen’in Foça’da ilk durağı Gerenköy oldu. Foça adayı Yavuz Efe ve Foça halkının davul ve zurnalarla karşıladığı Büyükşehir adayı Gerenköylüler’e yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “ 30 Martta sadece bir belediye başkanı seçmiş olmayacaksınız. Türkiye’nin nereye gideceği ile ilgili bir oy kullanmış olacaksınız. Bakın PKK’nın partisinin lideri 31 Mart’ta özerkliği açıklayacağız diyor. Bu Türkiye’nin bölünmesi açısından en kritik hamledir. Bu açıklamayı Tayyip Erdoğan’dan destek alarak yaptılar. Görevi BOP Eşbaşkanlığı olan Erdoğan’dan cesaret aldılar”

Kol Kola Girmiş Türkiye’yi Bölüyorlar

Konuşmasında Ulusal Kanal’ın yayınladığı görüntülere değinen Hüseyin Tugay Şen, “Ulusal Kanal’da açıkladık. Ben taşeronum, ben güçlüye taparım diyen Apo değil miyd? Şimdi ise Tayyip’in taşeronu. Tayyip ise Amerika’nın taşeronu. Kol kola Türkiye’yi bölmeye çalışıyorlar” Mevcut duruma göz yuman muhalefet partilerini de sert bir dille eleştiren Şen, “”Kılıçdaroğlu özerkliğin önünü açacağız demedi m? Ey Bahçeli, miting meydanlarından urgan atmak, asarız keseriz demek kolay. Ağzınızdan neden özerkliğe izin vermeyeceğiz lafı çıkmıyo? Buradan Kılıcdaroğlu’na da Bahçeli’ye de soruyoruz; sizin ağzınızı kol kola girdiğiniz Fethullah mı kapıyor'” diye konuştu.

Son olarak Türkiye’nin birliğinin bütünlüğünün sigortasının İşçi Partisi olduğunu söyleyen Hüseyin Tugay Şen, “Biz varken bu ülkeyi bölemeyecekler. Kalbimiz, canımız feda olsun!” diyerek Gerenköylüleri İşçi Partisi’ne oy vermeye çağırdı.

Şen’in ardından Gerenköylülere seslenen Yavuz Efe seçim kapsamında çok yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini belirterek, “Gerenköy’deki projelerimizi önümüzdeki hafta duyuracağız. Projeleri lütfen dikkatli bir şekilde inceleyin. Sizlere sunulan vaadler değil gerçeklerdir. Bunu göreve başladığımız ilk günden göreceksiniz” dedi. Mevcut başkanın vaadlerle Foçalıları kandırdığını söyleyen Efe, “Gerenköy’e gelemiyor kendisi, gelemeyecek de. Sizlere yapacaklarımız için namuz sözü veriyoruz. Yaparız!” diye konuştu.

T.C. İbaresi Yapıştırdılar

Konuşmaların ardından Gerenköy’de bulunan  Ziraat Bankası ATM’sine T.C. ibaresini yapıştıran Hüseyin Tugay Şen ve Yavuz Efe bu ibareyi defalarca çıkarsalar da olması gerektiği yere koyacaklarını söyleyerek T.C’ye sahip çıktıklarını ifade ettiler.

Sonrasında Gerenköylüler ve kendisini destekleyenlerle birlikte konvoy oluşturarak Eski Foça ve Yeni Foçayı ziyaret eden Büyükşehir adayı Hüseyin Tugay Şen buralarda esnaf ziyareti gerçekleştirerek Foçalıları İşçi Partisi’ne oy vermeye davet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.