Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir’de yeni görevlendirmeler: Yerel seçim hamlesi

İYİ Parti İzmir’de yeni görevlendirmeler: Yerel seçim hamlesi

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu tarafından yapılan görevlendirme ile Oktay Hasırcı, Yerel Yönetimler Yarımada Bölge koordinatörü olarak, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sedat Sarı ise Bakırçay teşkilat koordinatörü olarak atandı. Öte yandan, İYİ Parti Balçova İlçe Başkanı Hicran Helezür'ün belediye başkan aday adaylığı nedeniyle istifası sonrasında yeni ilçe başkanı Timur Güler olurken, Kemalpaşa İlçe Başkanı Nizamettin Yılmaz'ın belediye başkanı aday adaylığı sebebi ile istifası sonrasında, yeni ilçe başkanı Bayram Dinçer oldu.

  • Ege Postası
  • 09.11.2023 - 14:30
  • Güncelleme: 09.11.2023 - 17:07

EGEPOSTASI- Yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kaldı.

İYİ Parti İzmir’de yerel seçim öncesi yeni görevlendirmeler ve atamalar gerçekleşti.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu tarafından yapılan görevlendirme ile Oktay Hasırcı, Yerel Yönetimler Yarımada Bölge Koordinatörü olarak atandı.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu tarafından yapılan diğer görevlendirmede ise İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sedat Sarı, Bakırçay Teşkilat Koordinatörü olarak atandı.

Öte yandan, İYİ Parti Balçova İlçe Başkanı Hicran Helezür'ün belediye başkan aday adaylığı nedeniyle istifası sonrasında yerine yeni ilçe başkanı oy birliği ile Timur Güler oldu.

Ayrıca Kemalpaşa İlçe Başkanı Nizamettin Yılmaz'ın belediye başkanı aday adaylığı sebebi ile istifası sonrasında, yeni ilçe başkanı oy birliği ile seçilen Bayram Dinçer oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.