Dolar 34,2953
%0.38
Euro 37,5101
%-0.03
Altın 2.908,400
%0.66
Bist-100 9.021,00
%0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZFAŞ: Kültür Şöleni'nine ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz

İZFAŞ: Kültür Şöleni'nine ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret AŞ (İZFAŞ) Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, İzmir Kültürpark Fuar Alanı'nda devam eden Kültür Şöleni'ni ziyaret etti. Genel Müdür Vekili Örs, Kültür Şöleni ve Türkçe...

  • Ege Postası
  • 26.05.2013 - 17:48
İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret AŞ (İZFAŞ) Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, İzmir Kültürpark Fuar Alanı'nda devam eden Kültür Şöleni'ni ziyaret etti. Genel Müdür Vekili Örs, Kültür Şöleni ve Türkçe Olimpiyatları'na ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, "Türkçe Olimpiyatları bizim de bildiğimiz, izlediğimiz organizasyondu. İzmir'in EXPO adaylığı nedeniyle bu uluslararası organizasyonun, İzmir'de yapılmasının EXPO 20 2020 adayığına katkı koyacağını düşündük. Bu organizasyona ev sahipliği yapmak bu nedenle anlamlı oldu. Kültür Şöleni'nine üç gün ev sahipliği yapınca bunun doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Dünyanın dört bir yanından çok farklı coğrafyalardan çok farklı kültürden gelen hem çocuklarımızı hem diplomatik temsilciler ve protokol üyeleri organizasyonun görkemini ve büyüklüğünü gösteriyor. İzmir'in mesajlarını ve EXPO'nun mesajlarını dünyaya duyurmak noktasında çok büyük katkısı olmuştur." dedi.

Örs, Kültür Şöleni sebebiyle İzmir Kültürpark'ın üç gündür dolup taştığını ifade ederek, "Bu ilgi ve etkinlik aynı zamanda diğer ülkelerden gelen konuklarımız, diplomatik temsilciler, İzmir'i tanıma fırsatı bulduk. Kentimizin tanıtılması açısından organizasyonun büyük katkısı oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.