Dolar 34,2761
%0.32
Euro 37,4926
%-0.08
Altın 2.914,920
%0.89
Bist-100 9.053,00
%1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hayır yarışında eşine sandığını sattı

Hayır yarışında eşine sandığını sattı

Antalya’nın Finike ilçesinde düzenlenen açık arttırma profesyonellerini aratmadı. Denizyıldızı Derneği’nin öğrenciler yararına düzenlediği kermeste açık arttırma yöntemiyle el dokuma seccade, tezhip sanatıyla hazırlanan tablo, çeyiz...

  • Ege Postası
  • 26.05.2013 - 17:12
Antalya’nın Finike ilçesinde düzenlenen açık arttırma profesyonellerini aratmadı. Denizyıldızı Derneği’nin öğrenciler yararına düzenlediği kermeste açık arttırma yöntemiyle el dokuma seccade, tezhip sanatıyla hazırlanan tablo, çeyiz sandığı ve tepsi baklava açık arttırmayla satıldı. Etkinlikte hanımların hazırladığı yemekler de yarıştı. En lezzetli yemeklere ödül verildi.

Sunuculuğunu Özel Finike Koleji’nin sınıf öğretmeni Atman İlhan’ın yaptığı açık arttırmada hayırseverler birbiriyle yarıştı. Yarışın en ilginç anları çeyiz sandığında yaşandı. Sunucunun öğretmen eşi Sümeyye İlhan yarışmaya damgasının vurdu. İlhan eşini yanına çağıp sürpriz yaparak onu şaşırttı. Sümeyye İlhan, “Evlendiğimde Atman bey bana çeyiz sandığı almamıştı. Bu da onun hediyesi olsun. En yüksek fiyatı ben veriyorum.” dedi. Eşinden gelen bu talep karşısında önce biraz şaşkınlık yaşayan Atman İlhan, sonra kendisini toparlayarak ‘aldım’ cevabını verdi.

    Hanımlar arası yemek yarışması da büyük ilgi gördü. Yarışmada patlıcan kebabı birincilik aldı. İkinciliği Alinazik alırken üçüncülük getiren yemek de mumbar dolması oldu. Dereceye giren yemek sahipleri çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.