Dolar 34,1503
%0.04
Euro 38,2344
%-0.03
Altın 2.930,130
%-0.11
Bist-100 9.736,00
%-0.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZVAK'tan Doğan Öner'e özel ödül

İZVAK'tan Doğan Öner'e özel ödül

İzmir Gücü Spor Vakfı’nın ilk yarıdaki en başarılı performansları belirlediği toplantı sonunda KSK Teknik Direktörü Cihat Arslan, Altınordu, kaleci Necati, Bucasporlu Okan Alkan, Göztepe ve KSK 1912 Derneği ödüle layık bulundu. İZVAK ayrıca yılbaşı gecesi trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci Doğan Öner'e özel ödül verilmesine karar verdi.

  • Ege Postası
  • 05.01.2013 - 12:19
EGE POSTASI- İZMİR Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulu ve spor yazarlarından oluşan jüri, 2012-2013 sezonun 6 kategorideki en başarılı performanslarını belirledi. En başarılı takım, en başarılı teknik direktör, en başarılı futbolcu, en centilmen takım, en centilmen futbolcu ve altyapı kategorilerinde değerlendirme yapan jüri, özellikle Karşıyaka ile Altınordu arasında seçim yapmakta bir hayli zorlanırken, altyapıda ise üç ayrı ödül verme kararı aldı.

 Öcal Uluç’un başkanlık yaptığı jüride Bahri Okumuş (TSYD Başkanı), Gürkan Ertaç (Yeni Asır Gazetesi Spor Genel Koordinatörü), Haluk Güney (Yeni Asır Gazetesi Spor Müdürü), Ulaş Sağ (Doğan Haber Ajansı Spor Yazarı), Barış Yengiloğlu (Posta Gazetesi Spor Müdürü), İsmail Özelçinler (Milliyet Gazetesi Yazarı), Suavi Yardımoğlu (Ege TV Spor Müdürü) ile İZVAK’ı temsilen Başkan Tuğrul Yemişçi ile A.Selçuk Sert, Ali Ergöçmez ve Murat Ünlü yer aldı.

 3.Lig 3.Grup’ta devreyi 2. bitiren Altınordu, 2012-2013 sezonunda ilk yarının en başarılı takımı ödülüne layık görülürken; Büyük Jüri, yaşanan sıkıntıya rağmen takımını Süper Lig yarışında tutan Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan’a en başarılı teknik direktör ödülü verilmesini kararlaştırdı. KSK kalecisi Necati Yılmaz en başarılı futbolcu, Bucasporlu Okan Alkan en centilmen oyuncu, Altınordu ise en centilmen takım ödüllerini almaya hak kazandı.

 Büyük Jüri, altyapı ödülünde oldukça zorlandı. Seyit Mehmet Özkan’ın Altınordu’da çok kısa sürede yaptığı altyapı tesisleri gündeme gelirken, Göztepe’nin son dönemdeki hamleleri ve Karşıyaka 1912 Derneği’nin yeşil-kırmızılı kulübün altyapısına katkıları birer birer masaya yatırıldı. Sonuçta ise ayırt etmeksizin, Altınordu, Göztepe ve Karşıyaka 1912 Derneği’nin ödüllendirilmesi kararı aldı. Ödüller, 25 Ocak Cuma günü düzenlenecek seminer esnasında sahiplerine verilecek.

DOĞAN ÖNER'E ÖZEL ÖDÜL

İZMİR Gücü Spor Vakfı (İZVAK) ve basın mensuplarından oluşan Büyük Jüri, 31 Aralık gecesi trafik kazasında kaybettiğimiz gazeteci Doğan Öner’e Türk basınına hizmetlerinden ötürü Jüri Özel Ödülü verilmesini kararlaştırmıştır.

Ödül, merhum Öner’in ailesine, 6 kategoride ödüllerin dağıtılacağı gece verilecektir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.