Dolar 33,8935
%0.03
Euro 37,6010
%-0.04
Altın 2.810,550
%0.81
Bist-100 9.685,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İki belediyede bürokratik operasyon

İki belediyede bürokratik operasyon

Karşıyaka Belediyesi’nde eski başkan Cevat Durak’la uzun yıllar yol arkadaşlığı yapan eski başkan yardımcısı Hüseyin Çalışkan’ın eşi Ayfer Çalışkan, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden alındı. Çalışkan, Zabıta Müdürlüğü’nde sosyolog olarak görev yapacak. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ise Ercan Tatı döneminde sürekli gündemde olan Buca-Mar şirketinde genel müdür koltuğunda değişikliğe gitti. Piriştina, Buca-Mar’ı Birol Buyruk’a teslim etti.

  • Ege Postası
  • 30.05.2014 - 11:28
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ – Yerel seçimlerin ardından göreve başlayan yeni belediye başkanları belediye bürokrasisinde değişikliklere gitmişti. Değişimin en fazla olduğu belediyelerin başında yer alan Karşıyaka ve Buca’da operasyonlar devam ediyor.

ÇALIŞKAN’IN MÜDÜRLÜĞÜ GİTTİ!
Karşıyaka’da belediye başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra belediye bürokrasisinde geniş çaplı bir operasyon gerçekleştiren Hüseyin Mutlu Akpınar, bir müdürlükte daha değişikliğe gitti. Karşıyaka eski belediye başkanı Cevat Durak’la uzun yıllar yol arkadaşlığı yapan eski başkan yardımcısı Hüseyin Çalışkan’ın eşi Ayfer Çalışkan, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden alındı. Çalışkan, Zabıta Müdürlüğü’nde sosyolog olarak görev yapacak. Çalışkan’ın yerine ise henüz bir görevlendirme yapılmadı.



BUCA-MAR BUYRUK’A EMANET
Belediye bürokrasisinde geniş çaplı operasyona giden bir diğer başkan olan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ise  Ercan Tatı döneminde sürekli gündemde olan Buca-Mar şirketinde genel müdür koltuğunda değişikliğe gitti. Piriştina, Fatih Kara’yı görevden aldı.Piriştina, şirketin genel müdür koltuğunu Birol Buyruk’a teslim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.