Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İki katlı bina alevlere teslim oldu

İki katlı bina alevlere teslim oldu

Fatih’te iki katlı yarı ahşap binada yangın çıktı. Bina yanarak kullanılamaz hale geldi. İtfaiye tarafından söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmadı.Balat, Dökmeci İbrahim Sokak 6 numarada bulunan yarı ahşap iki katlı binada...

  • Ege Postası
  • 05.05.2013 - 16:17
Fatih’te iki katlı yarı ahşap binada yangın çıktı. Bina yanarak kullanılamaz hale geldi. İtfaiye tarafından söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Balat, Dökmeci İbrahim Sokak 6 numarada bulunan yarı ahşap iki katlı binada henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler bütün binayı sardı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine Fatih, Balat ve Şişli’den itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangın adresine ulaşan ekipler, söndürme çalışmalarına başladı. Yaklaşık yarım saatte kontrol altına alınan yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Görgü tanığı Ayhan Yavuz, binadan önce yoğun şekilde duman çıktığını daha sonra da alev alev yanmaya başladığını aktardı. Ayhan, binanın giriş katında bir ailenin diğer katında da inşaat işçilerinin kaldığı bilgisini verdi.

Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.