Dolar 34,2271
%0.06
Euro 37,9233
%0.39
Altın 2.921,960
%-0.26
Bist-100 9.236,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yazıcı: Düğünleri yasa çevirmeyelim

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yazıcı: Düğünleri yasa çevirmeyelim

Kahramanmaraş Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı, en mutlu günlerden biri olan düğünlerin yas gününe dönüşmemesi için herkese görev düştüğünü belirtti. Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 17:28
Kahramanmaraş Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı, en mutlu günlerden biri olan düğünlerin yas gününe dönüşmemesi için herkese görev düştüğünü belirtti.

Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen toplantıda köy muhtarlarına önemli uyarılarda bulunuldu. İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Yazıcı, yaz aylarında meydana gelen olaylarla ilgili olarak değerlendirmede bulundu.

        Köylerde yapılan düğünlerde silah atılmasının önüne geçmek istediklerini anlatan Binbaşı Yazıcı, "En mutlu günlerimizde evlat acısı, kardeş acısı yaşamak çok zor. Bizlerin mutluluğu yada dikkatsizliği kimsenin hayatını karartmasın. Düğünlerle ilgili azami dikkat gerekiyor. Muhtarlarımız bizlerin gözü, kulağı, sesi. Bizler devletin güvenlik güçleri olarak ihtiyaç olunan noktada devreye gireceğiz." dedi.

        Özellikle anız yakılması ve ot yangınlarına da dikkat çeken Yazıcı, "Doğa sadece bizim yaşam alanımız değil. Bu yüzden doğadaki canlıları istediğimiz gibi yakıp yok edemeyiz. Topraklarımızın verimliliğini kendi ellerimizle yok etmememiz gerek. Köylerimizde anız yangını, kontrolsüz ot yangınına karşı teyakkuzda olalım.” ifadesini kullandı.

        Muhtarlar ise tek tek söz alarak köylerinde yaşadıkları sorunları paylaştı ve çözüm önerisi sundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.