Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlk açıklama Büyükşehir'den

İlk açıklama Büyükşehir'den

Merakla beklenen Kocaoğlu-Kılıçdaroğlu zirvesiyle ilgili ilk açıklama geldi. Büyükşehir Basın Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada Kocaoğlu'nun adaylığıyla ilgili ayrıntıya yer verilmedi.

  • Ege Postası
  • 24.10.2013 - 16:09
EGE POSTASI- Ankara'da merakla beklenen zirve gerçekleşti. 2 Eylül sürecinde İzmir Büyükşehir belediye Başkanlığı için adaylık başvurusu yapmayan Aziz Kocaoğlu, Genel Merkez'de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla bir araya geldi. 

Ankara’da bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, başkent temaslarıyla ilgili kısa bir açıklama yaptı:“Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Sayın Ercan Tıraş ile yeni fuar merkezimizdeki ÇED konusunu görüşmek üzere bir araya geldim. Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettim. Kendisiyle yerel seçim stratejileri üzerine çok yararlı bir görüşme yaptık. Ankara’daki her iki temasımızın da çok verimli geçtiğini söyleyebilirim.”

NE KONUŞTULAR'

Kocaoğlu ve Kılıçdaroğlu görüşmesinin yarım saat sürdüğü öğrenildi.Kocaoğlu'nun, CHP Genel Başkanı'na ilk önce İzmir'le ilgili anket raporu verdiği öğrenildi. Son Büyükşehir Grup toplantısında da söylediği ' 3-4 ilçede gerideyiz' ifadelerini Kılıçdaroğlu'nada dile getiren Kocaoğlu'nun aday açıklaması için süreci erken bulduğu için başvuru yapmadığını ilettiği belirtildi.
Kılıçdaroğlu'Nun da , Kocaoğlu'na, " Partinin adayıymış gibi çalışmalarını aksatmadan sürdür.Seninle ilgili bir şüphemiz yok. Çalışmaların ortada...Ancak yakın zamanda adaylığını açıkla" dediği öğrenidi.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.