Dolar 34,1096
%0.28
Euro 38,1289
%0.19
Altın 2.867,400
%1.35
Bist-100 9.919,00
%-0.56

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnce'nin İzmir mesaisi tam gaz; Vatandaşlar cep yakan fiyatları şikayet etti

İnce'nin İzmir mesaisi tam gaz; Vatandaşlar cep yakan fiyatları şikayet etti

Bir dizi programa katılmak için İzmir'e gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İzmir Tarım Fuarı'na ve Sarnıç Pazaryerini ziyaret etti. İnce, pazar yerini gezerek fiyatlara baktı. İnce ile konuşan vatandaşların bir numaralı şikayeti ise cep yakan fiyatlar oldu. Pazaryeri ziyaretinin ardından partisinin Gaziemir İlçe Başkanlığı açılışını gerçekleştiren İnce 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimini hatırlatarak, eski partisi CHP'ye ateş püskürdü. Kazanmasını istemediklerini ifade eden İnce,"Bu muhalefetten kurtulmazsak iktidardan kurtulamayız. Bunlar birbirinden memnun. Bakmayın Salı'dan Salı'ya kavga ettiklerine. 8-10 parti bir araya gelmiş iktidarı indirmeye çalışıyor." dedi.

  • Ege Postası
  • 05.02.2022 - 14:12

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir dizi etkinliğe katılmak için İzmir'e geldi.

İzmir programı kapsamında basın mensuplarıyla buluşan İnce'nin ikinci durağı 17. Tarım Fuarı AgroExpo oldu.

Fuarda gezen İnce, stantları ziyaret ederek projeler hakkınfa bilgi aldı. İnce'ye halkın ilgisi yoğun olurken birçok vatandaş fotoğraf çekilmek için İnce'nin yanına geldi. Fuardaki pekçok üretici ise İnce'ye mevcut tarım politikaları nedeniyle uğradıkları zararı anlattı ve çözüm talep etti.

İNCE'DEN TEMİZLİK İZNİ

İnce'nin Fuar'dan sonra İzmir'deki 3. durağı ise Sarnıç Pazaryeri oldu. 

Pazaryeri girişinde vatandaşlara seslenen İnce, şunları söyledi; "Mazot 14, dolar 14. Memleket perişan. 50 yıl sonra kuyrukları yeniden hatırlar olduk. Millet harap ve bitap. Karşıda da bir muhalefet var. Bunlardan memlekete hayır gelmez. Kimse ben yenerim diyemiyor. Ama ben diyorum. Ben yenerim. 2018'de yenemedim ama salladım. O zamana kadar hiç sallanmıyordu. Bana destek olsalardı indirirdim. Ama destek olmadılar. Bu kez indireceğiz. Memleketimden temizlik izni istiyorum. İktidarını da muhalefetini de... 50+1 almak için vsr gücümüzle çalışacağız. 1,5 senemiz var. Zamanımız bol. İyi hazırlanacağız. Millete anlatacağız. Hukuk devletini kuracağız. TÜİK'e güveni kuracağız, Merkez Bankasını tarafsız yapacağız. Memlekete huzur getireceğiz. Bu iktidardan da muhalefettem de millete hayır gelmez. Erdoğan stokçular marketçiler diyor. Marketçiler mi yapıyor zammı? Elektriğe, doğalgaza, mazota zammı sen yapıyorsun. Adam her şeyi zamlı alınca ne yapsın? Zamların sorumlusu sensin. Ben bu millete güveniyorum. Yeter ki ona bir yön gösteren olsun. Bu millet bu iktidarı gönderecek. Türk milleti antiemperyalisttir. Amerikancı görünürsen kaybedersin. Amerikancı görünürsen Erdoğan'a hizmet edersin. Bu seçimde hepsini çuvala koyup göndereceğiz. Memleketi iktidara getireceğiz. Erdoğan marketlerde fiyatlar uygun dedi. Neye göre uygun? 100 bin liralık cumhurbaşkanı maaşına göre mi?" 

İnce konuşmasının ardından pazar yerini gezerek fiyatlara baktı. İnce ile konuşan vatandaşların bir numaralı şikayeti ise cep yakan fiyatlar oldu. 

İNCE ESKİ PARTİSİ CHP'YE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

İzmir programı kapsamında pazar yeri ziyaretinin ardından partisinin Gaziemir İlçe Başkanlığı açılışını gerçekleştiren İnce, açılışta yaptığı konuşmada, eleştiri oklarını muhalefete yöneltti. 

İsim vermeden CHP ve DEVA Partisi'ne yüklenen İnce, iktidar ve muhalefet partilerinin 'danışıklı dövüş' içinde olduğunu iddia etti. 

2018 Cumhurbaşkanlığı seçimini hatırlatan İnce, eski partisi CHP'ye ateş püskürürken kazanmasını istemediklerini ifade etti ve "Bu muhalefetten kurtulmazsak iktidardan kurtulamayız. Bunlar birbirinden memnun. Bakmayın Salı'dan Salı'ya kavga ettiklerine. Silah satan devlet barış istemez. 8-10 parti bir araya gelmiş iktidarı indirmeye çalışıyor. Türkiye'ye Suriyelileri kim soktu? 13 sene bu devletin ekonomisini sen yönetmedin mi? Sen batırmadın mı ekonomiyi? Suriyelileri öbürü getirmedi mi? Şimdi bunlar, bizim eski arkadaşımızın ahbabı olmuş. HDP'yle ortaklık kuracaklar. Çekiniyorlar, arka kapıdan görüşüyorlar. Gelin peşime düşün demiyorum. Koluma girin. 2018'de beni 50 gün kala aday yaptılar. İzmir'de fotğraflarımı otel odasında çektirdim. Stüdyoya gidemedim. Çalışmadılar, sandıklara gözlemci koymadılar. Kazanamayayım diye 50 gün önce aday yaptılar. 150 gün önce aday olsaydım o salladığım Erdoğan'ı indirmiştim. Daha siyaset arenası ısınmadı. Daha meydanlara çıkmadım" diye konuştu. 

"BU MEMLEKETE HAİNLİK YAPIYORLAR" 

İşsizlik ve enflasyona da değinen İnce, "Bir pahalılık var. Her şey pahalı. Birisi talimat veriyor. Her oda üyesi bir işçi alsa işsizlik çözülür diyor. Muhalefet de her muhatara özel kalem müdürü alınırsa işsizlik çözülür diyor. İkisi de sorunu anlamamış. Sorunumuz üretim olmaması. Nisan'dan sonra sür ürünlerindeli pahalılığı göreceksiniz. Bu memlekete hainlik yapıyorlar. Bilerek yapıyorlar. Çünkü emperyalist güçlerin uşakları bunlar. Bu memleketin yüzünü güldürmek için geziyoruz. İhalelerinde çalınmaması için geziyoruz. Üniversite mezunları iş bulana kadar bursu kesilmeyecek. Neden TOKİ ünivrtsitelilere yurt yapmıyor da konut yapıyor? Gençler cemaatlerin, onların eline düşsün diye yapmıyorlar. Çağdaş, Atatürkçü yurtlar yapacağız. Hepinize söz veriyorum. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler" ifadelerini kullandı. 

Konuşmasının ardından ilçe başkanlığının açılışı için gençlere seslenen İnce, "18 yaşında olup partiye üye olan gençlerimiz gelsin. Kurdeleyi onlar kesecek" dedi.

İnce partisinin Gaziemir İlçe Başkanlığı'nın açılışını partili gençlerle birlikte yaptı ve kurdeleyi gençler kesti.

"SEÇENEKSİZ DEĞİLSİN İZMİR" 

İnce, İzmir mesaisinde Gaziemir İlçe Başkanlığı açılışının ardından Memleket Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığı açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta İzmirlilere seslenen İnce, diğer yandan da İzmir'deki CHP'li belediyeleri eleştirdi.

Konuşmasında İzmirlilere seslenen İnce, İzmirlilerin CHP'nin hizmetlerinnden memnun olmadığını, mecburiyetten oy verdiğini söyledi ve "İzmirliler 30 yıldır CHP'ye oy veriyorsunuz. Niye? AKP iktidara gelmesin diye.  Biliyorum zorla veriyorsunuz. Artık öyle zorla yok. Burada iş yapmışsın yapmamışsın fark etmiyor. Öyle yok. Yanlış. Artık Memleket Partisi var. Biz İzmir'i almaya da talibiz, Erzurum'u almaya da talibiz, Edirne'yi almaya da talibiz. Bu memlekete yeni bir umut olmak için, gençlere yurt dışı hayalleri kurdurmamak için... İyi eğitim almış gençler memleketi terk ediyor. Bunları geri getirmek lazım. Bir yanda Kapıkule'den gençlerimiz dışarı çıkıyor, diğer yanda Afganlı, Suriyeli ülkeye doluyor. Buna son vermemiz lazım. Türkiye'nin yeniden üretmesi lazım. Çiftçinin üretmesi lazım. Çiftçiye ücretsiz mazot ve gübre vermemiz lazım. Bunlar için memlekete toptan temizlik lazım. Yepyeni bir parti var artık Türkiye'nin önünde. Kirlenmemiş bir parti. Bu parti 50+1'i ve Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığını hedefliyor. İddia ediyorum. Bugünkü politikacıların içinde bu millete en ucuz ekmeği ben yediririm. Umutsuzluğa kapılmayın. Mustafa Kemal Samsun'a çıktığında yanında 18 kişi vardı. Cumhurbaşkanı seçildiğimde ben ekonomiyi, Kılıçdaroğlu gibi ekonomiyi 13 yıl yönetmiş Ali Babacan'a veremem. Mülteci konusunu Davutoğlu'na veremem. İzmirlilerin CHP'yi beğenmediğini biliyorum. Ama AK Parti gelmesin diyorlar. Tıpkı başka illerde başka partilerde olduğu gibi. O yüzden diyorum ki; genel seçimden sonra yerel seçim var. Onda da Memleket Partisi'nin belesiye başkan adayları pırıl pırıl olacak. Seçeneksiz değilsin İzmir. Artık bir seçeneğin var" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.