Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İrlandalı kadınların öldürülmesi davasında savcı 2'şer kez müebbet istedi

İrlandalı kadınların öldürülmesi davasında savcı 2'şer kez müebbet istedi

İzmir'in Buca ilçesinde Ağustos 2011 tarihinde ormanlık alana götürdüğü İrlandalı turist Marian Graham ile Cath Dinsmore'nin boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Recep Ç. ile oğluna yardım etmekle suçlanan baba Eyüp...

  • Ege Postası
  • 09.09.2013 - 18:15
İzmir'in Buca ilçesinde Ağustos 2011 tarihinde ormanlık alana götürdüğü İrlandalı turist Marian Graham ile Cath Dinsmore'nin boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Recep Ç. ile oğluna yardım etmekle suçlanan baba Eyüp Ç. hakkında iddia makamı kararını açıkladı. Savcı Fatih Genç, sanık Recep Ç.'nin planlayarak ve tasarlayarak vahşice cinayeti işlediğini, babası Eyüp Ç.'nin de oğluna yardım ederek suça ortak olduğunu, bu nedenle her iki sanığın 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ile cezalandırılmasını talep etti.

    İddia makamının görüşünü açıklamasından sonra ilk sözü alan baba Eyüp Ç., olayla bir ilgisinin olmadığını, boşu boşuna hapis yattığını ve adalete güvendiğini söyledi. Daha sonra söz alarak 20 dakika savunma yapan Recep Ç., "Ben sevdiğim kız uğruna cinayet işledim. Yaptığım cahilliği kabul ediyorum. Beni Allah affetsin. Bu olayda babamın suçu yok. Cinayeti ben işledim." dedi. Mağdur avukatı Barış Kaşka ise her iki sanığın cezalandırılmasını istedi.

    Duruşma karar verilmek üzere ekim ayına ertelendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.