Dolar 34,2750
%0.1
Euro 37,6855
%0.23
Altın 2.915,520
%0.2
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İş üstünde yakalanan trafo hırsızı önce çırılçıplak soyuldu sonra dayak yedi

İş üstünde yakalanan trafo hırsızı önce çırılçıplak soyuldu sonra dayak yedi

Konya’da üst üste yaşanan trafo hırsızlığından bıkan çiftçiler, suçüstü yakaladıkları Ahmet A’yı (38) çırılçıplak soyduktan sonra döverek hastanelik etti. Vatandaşlar, yakaladıkları hırsızın kamyonetini de hurdaya çevirdi....

  • Ege Postası
  • 25.04.2013 - 14:59
Konya’da üst üste yaşanan trafo hırsızlığından bıkan çiftçiler, suçüstü yakaladıkları Ahmet A’yı (38) çırılçıplak soyduktan sonra döverek hastanelik etti. Vatandaşlar, yakaladıkları hırsızın kamyonetini de hurdaya çevirdi. Ahmet A., battaniyeye sarılıp olay yerinden kaçarken polis tarafından fark edilince yakalanıp adliyeye sevk edildi.

Tarımsal sulamada kullanılan trafoların hırsızlar tarafından tahrip edilmesinden bezen çiftçiler, yakaladıkları trafo hırsızını çırılçıplak soyup hastanelik etti. Konya’nın Meram ilçesi Kaşınhanı Mahallesi’nde yaşanan olay sonrası polis yaralı Ahmet A.vatandaşlardan kaçmayı başaran Ahmet G. (38) ve Mustafa Ş. (47)’yi yakaladı.

Kamyonetiyle birlikte çalmayı planladıkları trafonun önüne giden hırsızlar, trafoyu söküp aşağı düşürdü. Parçalanan trafonun içindeki bakır telleri kamyonetine yükleyen hırsızları vatandaşların fark etmesi üzerine hırsızlar 42 EC 916 plakalı kamyonetle kaçmaya başladı. Kamyoneti takibe alan vatandaşlar hırsızların aracını yakalayıp durdurdu. Araçtaki 3 hırsızdan ikisi yaya olarak kaçmayı başarırken vatandaşlar şoför Arif. A.’yı yakaladı. Yakaladıkları hırsızı önce çırılçıplak soyan vatandaşlar daha sonra hırsızı darp ederek hastanelik etti. Vatandaşlar, hırsızların kullandığı kamyoneti de tahrip ederek hurdaya çevirdi.

Darp edilen Arif A., bir battaniyeye sarılıp olay yerinden kaçmaya çalışırken polis tarafından fark edildi ve yakalandı. Polis, vatandaşlardan kaçmayı başaran Mustafa Ş. ve Ahmet G.’yi de yakaladı. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı Arif A'nın parmaklarında kırıkların olduğu ve kafasından yaralandığı tespit edildi. Yakalanan iki diğer kişi ise Konya Adliyesi’ne sevk edildi.

Polis, yaptığı incelemede yaklaşık 7-8 bin TL değerindeki trafonun parçalandığını ve hırsızlara ait araçta bu trafodan çıkarılmış 200 TL değerindeki bakır telleri ele geçirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.