Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşadamlarına KOSGEB destekleri anlatıldı

İşadamlarına KOSGEB destekleri anlatıldı

Polatlı İşadamları Derneği (POLİAD) üyelerini KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirdi. Dernek konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, Dernek Başkanı Mehmet Hasdoğan ve Dernek Üyeleri katıldı. KOSGEB Sincan Kobi Uzmanı Cüneyt Başar,...

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 12:26
Polatlı İşadamları Derneği (POLİAD) üyelerini KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirdi.

Dernek konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, Dernek Başkanı Mehmet Hasdoğan ve Dernek Üyeleri katıldı. KOSGEB Sincan Kobi Uzmanı Cüneyt Başar, nasıl proje hazırlanır, hangi alanlarda hangi desteklerinin verildiğin konularında bilgiler aktardı. Başar ayrıca, işadamlarının merak ettiği sorulara da cevap verdi.

Polatlı İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Hasdoğan, İşadamlarımızın KOSGEB’ten faydalanması için böyle bir seminer düzenlediklerini söyledi. Hasdoğan, "Polatlı’nın ekonomisine katkı sunan işadamlarımızın kosgeb desteklerinden faydalanarak Türkiye’nin ekonomisine de katkı sunmasını istiyoruz. Bu kapsamda bugün böyle bir seminer düzenledik. Ve üyelerimizi bilgilendirdik. İşadamlarımıza yönelik bu tür seminerlerimiz ve toplantılarımız devam edecek." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.