Dolar 34,2738
%0.1
Euro 37,6407
%0.03
Altın 2.915,750
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşini zevkle yaptı, Başkan Solak'tan övgüyü kaptı

İşini zevkle yaptı, Başkan Solak'tan övgüyü kaptı

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak Facebook hesabı üzerinden öyle bir fotoğraf paylaştı ki; bu ülkede güzel şeyler de oluyor dedirtti

  • Ege Postası
  • 11.09.2013 - 10:20
Bünyamin DOBRUCALI / Haber Servisi - 'Ne yaparsan yap ama en iyisini yap' özdeyişine hak vermemek mümkün değil. Buna galiba 'işini zevkle, aşkla, içten gelen bir coşkuyla' yaparsan zaten mutluluğun formülünü bulmuşun demektir diye ekleme bile yapılabilir. Türkiye gergin, aylardır gergin. Siyasetten ekonomiye, Gezi olaylarından Suriye bilinmezine kadar sokağa taşan öfke patlamaları 3'üncü sayfa haberleri olarak çıkıyor karşımıza. Bu kadar kargaşanın ortasında bazen tek bir haber bile, karda açan bir kardelen gibi, çölde ulaşılan vaha gibi insana huzur veriyor, mutluluk veriyor.

ÇİĞLİ'DEN TEK BİR KARE
Mesai arkadaşları ve ailesi dışında kimsenin tanımadığı, bilmediği bir isim var olayın başrolünde. Alican Tuncer'in Çiğli Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalıştığını Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak'ın Facebook hesabı üzerinden attığı bir fotoğraf ve yazdığı iki satır yazıyla öğrenme imkanı bulabildik. Şunları yazdı Başkan Solak:
'Belediyemizin emekçi işçisi Alican Tuncer, yaptığı işe sevgisini de katmış. İşini yaparken kullandığı çöp bidonunu çiçeklerle bezemiş Eline sağlık, yüreğine sağlık...'
Son dönemde duymaya hasret kaldığımız bir hoşluğa imza attığı için Çiğli'nin temizlik işçisi Alican Tuncer'e de, bu güzelliği sempatik bir şekilde kutlamasını bilen Başkan Metin Solak'a da 'helal olsun' demekten başka bir şey gelmiyor elimizden.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.